Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Ascultă noua melodie a lui PJ Harvey, "An Acre of Land" - AUDIO

PJ Harvey, una dintre cele mai excentrice artiste din Marea Britanie a lansat piesa "An Acre of Land". Melodia este compusă pentru coloana sonoră a filmului "Dark River" şi reprezintă o colaborare cu Harry Escott.
Single PJ Harvey An Acre of Land

Single PJ Harvey An Acre of Land (foto: PJ Harvey)

"An Acre of Land" este la bază o piesă folk britanică, care a primit o reinterpretare specifică lui PJ Harvey. Colaborarea dintre artistă şi producătorii filmului "Dark River" se extinde, pentru că muziciana a avut o piesă inclusă şi în primul trailer al peliculei. Acest film soseşte pe 23 februarie şi este povestea a doi fraţi înstrăinaţi care se reunesc odată ce află de moartea tatălui lor.

Acţiunea se petrece în zona rurală a Marii Britanii. "An Acre of Land" este o piesă lentă şi liniştită, care pare să plutească în eter, desprinsă de lumea curentă. Ar fi perfectă într-un episod din "Game of Thrones", dar şi pe un câmp de luptă de acum sute de ani. PJ este acompaniată de pian şi o chitară acustică, completându-i perfect vocea melancolică, răsunătoare.

Harry Escott este compozitorul cu care artista a colaborat la acest single. Acesta s-a ocupat de coloana sonoră a peliculei mai sus menţionate. Are în CV soundtrack-uri pentru filme ca "Hard Candy" şi "Shame", apreciate de public şi critici. Au trecut 2 ani de la ultima lansare de album a lui PJ Harvey, "The Hope Six Demolition Project" sosind în 2016 ca un material controversat.

În 2017 artista a fost din nou activă, lansând single-uri de sine stătătoare, precum "A Dog Called Money", "The Camp" sau "I'll Be Waiting".

Citește mai multe despre PJ Harvey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Poeziile lui Johnny Cash vor fi lansate pe un album la care a contribuit și Chris Cornell

Poezii pierdute ale lui Johnny Cash au fost sursă de inspirație pentru un album înregistrat în memoria regretatului muzician. Discul...

Închide