Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ascultă noua melodie a lui PJ Harvey, "An Acre of Land" - AUDIO

PJ Harvey, una dintre cele mai excentrice artiste din Marea Britanie a lansat piesa "An Acre of Land". Melodia este compusă pentru coloana sonoră a filmului "Dark River" şi reprezintă o colaborare cu Harry Escott.

Publicat

pe

Single PJ Harvey An Acre of Land
Single PJ Harvey An Acre of Land │ FOTO: PJ Harvey

"An Acre of Land" este la bază o piesă folk britanică, care a primit o reinterpretare specifică lui PJ Harvey. Colaborarea dintre artistă şi producătorii filmului "Dark River" se extinde, pentru că muziciana a avut o piesă inclusă şi în primul trailer al peliculei. Acest film soseşte pe 23 februarie şi este povestea a doi fraţi înstrăinaţi care se reunesc odată ce află de moartea tatălui lor.

Acţiunea se petrece în zona rurală a Marii Britanii. "An Acre of Land" este o piesă lentă şi liniştită, care pare să plutească în eter, desprinsă de lumea curentă. Ar fi perfectă într-un episod din "Game of Thrones", dar şi pe un câmp de luptă de acum sute de ani. PJ este acompaniată de pian şi o chitară acustică, completându-i perfect vocea melancolică, răsunătoare.

Harry Escott este compozitorul cu care artista a colaborat la acest single. Acesta s-a ocupat de coloana sonoră a peliculei mai sus menţionate. Are în CV soundtrack-uri pentru filme ca "Hard Candy" şi "Shame", apreciate de public şi critici. Au trecut 2 ani de la ultima lansare de album a lui PJ Harvey, "The Hope Six Demolition Project" sosind în 2016 ca un material controversat.

În 2017 artista a fost din nou activă, lansând single-uri de sine stătătoare, precum "A Dog Called Money", "The Camp" sau "I'll Be Waiting".

Trending