Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă noua melodie a lui Jennifer Lopez, "Us", colaborare cu Skrillex - AUDIO

Jennifer Lopez a făcut furori la pre-show-ul Super Bowl 2018, cântând noua sa piesă "Us". Single-ul tocmai fusese lansat şi marchează colaborarea dintre artista din Bronx şi celebrul DJ Skrillex. Puteţi asculta piesa mai jos.
Single Jennifer Lopez Skrillex Us

Single Jennifer Lopez Skrillex Us (foto: Jennifer Lopez)

Skrillex şi-a împrumutat talentele de producător şi celor de la Incubus anul trecut, pentru albumul "8", dar a bifat şi colaborări în zona latino, reggae şi heavy metal. Colaborarea cu Justin Bieber e probabil cea mai celebră, iar acum împreună cu Poo Bear a lucrat la noul single marca J. Lo. "Us" a primit primele teasere încă din luna martie a anului trecut, pe Instagram.

Atunci am văzut-o pe Jennifer Lopez în studio cu Skrillex şi Poo Bear. Se cunoaşte "mâna" DJ-ului, prin secţiunile de tonalitate înaltă, preluate şi repetate ca sample-uri animate peste un beat tropical. A fost promisă şi o versiune remixată de Calvin Harris, cel mai bine plătit DJ din lume, pentru această piesă. Ascultând varianta live observăm că Skrillex nu şi-a uitat originile metalcore.

Stau ca dovadă solo-urile de chitară care se aud excelent live peste sample-urile electronice. J. Lo a fost headlinerul concertului Super Saturday Night din Minneapolis, care a prefaţat reprezentaţiile de la Super Bowl. Artista a dorit să creeze o atmosfea specială şi a împodobit scena cu arbori tropicali din Puerto Rico, de unde se trage familia sa.

Întreg concertul a fost plin de efecte pirotehnice, jocuri de lumini şi o trupă de dansatori frenetici, care însoţeau coregrafia complexă a lui J. Lo. Atunci când seria de piese cântate la acest eveniment a ajuns la "Us", Jennifer i-a dedicat piesa lui A-Rod. Cuplul împlineşte un an de relaţie şi piesa este despre iubirea lor, conform artistei.

Vara trecută Jennifer a dominat topurile muzicale cu hitul "Ni Tu Ni Yo", în vreme ce Skrillex a remixat celebra piesa "Humble" a lui Kendrick Lamar şi a reunit trupa sa veche metalcore.

Citește mai multe despre Jennifer LopezSkrillex
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE