Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

The Vaccines lansează piesa "I can't quit" - AUDIO

The Vaccines a lansat o nouă piesă , "I can't quit" și lucrează intens la următorul album. Vă invităm să o ascultați mai jos.

The Vaccines în concert la Summer Well pe 11 august 2013

Trupa indie rock The Vaccines se întoarce pe scena muzicală cu o nouă piesă, "I can't quit", care face parte de pe albumul "Combat Sports", ce va fi lansat la finalul lunii martie. Este cel de-al patrulea material discografic din cariera lor, după "What did you expect from the Vaccines?" (2011), "Come of Age" (2012) și "English Graffiti" (2015).

Noul album va fi ca o întoarcere la origini pentru britanici, materialul având piese rock and roll în stilul bine cunoscut The Vaccines, dar și influențe pop. Pentru a anunța LP-ul, aceștia au înregistrat un preview live al piesei "Nightclub".

Întrebat de unde s-a inspirat pentru versurile piesei, solistul Justin Young le-a declarat celor de la NME:

"Sex și iubire, iubire și pierdere. Am devenit foarte conștient de mine în ultimii ani. Eram nesigur de faptul că tot timpul cântam despre sex și iubire. Mi-am dat seama că numai despre asta îmi pasă. Deci m-am împăcat cu treaba asta."

"Combat Sports" are ceva din muzicalitatea albumului anterior, însă ca energie amintește mai mult de primul album din cariera trupei. Cei patru "Vaccines" au stat foarte mult împreună în studio și acest lucru i-a reunit într-un fel și le-a adus aminte de sentimentul pe care îl aveau atunci când au început cariera muzicală. Trupa The Vaccines a concertat în România la Summer Well 2013.

Citește mai multe despre The Vaccines
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake va lansa un nou album - "Man of the Woods"

Justin Timberlake se întoarce pe scenă și anunță un nou album "Man of the Woods". Vă invităm să urmăriți teaserul...

Închide