Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă noua piesă Thy Veils, "Timeshards" - AUDIO

Grupul timișorean de artă sincretică Thy Veils a lansat un nou material audio, intitulat "Timeshards". Compoziția este extrasă de pe viitorul album, ”Neoradiant”.
Thy Veils - ”Timeshards”

Thy Veils - ”Timeshards”

Single-ul ”Timeshards” prezintă o nouă dinamică a explorărilor Thy Veils, alcătuit din pasaje evolutive ce conturează o prevestire, o pregătire pentru viitorul pas din călătoria comună a artiștilor cu publicul.

În cele ce urmează, grupul va lansa și materialul video ce însoțește acest single, împreuna cu două variante vocale, interpretate de Alira Mun și Dora Gaitanovici.

Aflat într-un continuu șir revelator și creator, grupul dezvăluie treptat albumul la care lucrează, ”Neoradiant”, album ce va fi constituit atât din materiale audio, cât si artă video, fotografie conceptuală, poezie, instalații și prestații live.

Ansamblul de artă sincretică Thy Veils este un nume rezonant pentru stilurile electronic, ambient, neoclasic și world fusion, recunoscut internațional pentru cine-concertele spectaculoase și proiecțiile de artă video. Creat din pasiune pentru contemplare și uimire față de legile cosmice, proiectul reprezintă un experiment veritabil, perfecționat în ani de muncă artistică, fără compromis.

AUDIO: Thy Veils - "Timeshards"

Discografia proiectului Thy Veils cuprinde 6 albume de studio și un DVD cu eseuri video-ambient non-narative. De-a lungul timpului Thy Veils a colaborat cu mulți artiști și a compus muzică pentru diferite filme. De asemenea, arta vizuală a lui Daniel Dorobanțu este prezentă în colecția permanentă de la Ars Electronica Center, din Linz (Austria). Acesta este unul dintre cele mai importante centre de expunere a artei electronice din lume şi, totodată, un laborator al artei electronice contemporane, situat la confluenţa dintre artă, tehnologie şi societate.

Anterior piesei ”Timeshards”, Thy Veils a lansat videoclipul piesei ”In Brightness”, parte integrantă a lungmetrajului sci-fi independent ”Neoradiant”.

Citește mai multe despre Thy Veils
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reprezentanții trupei Radiohead dezmint declarația Lanei Del Rey: "Nu a fost intentat niciun proces"

Lana Del Rey anunța de curând pe Twitter că Radiohead a dat-o în judecată pentru plagiat și că nu a...

Închide