Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Taylor Swift va avea unul dintre cele mai bine vândute turnee din toate timpurile

Pentru a-și promova cel mai recent album, "Reputation", Taylor Swift va pleca într-un turneu mondial. Artista a reușit să vândă bilete în valoare de 180 de milioane de dolari, chiar din prima săptămână. Aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Coperta noului album Taylor Swift - ”Reputation”

Coperta noului album Taylor Swift - ”Reputation”

Conform publicației Billboard, se preconizează că Taylor Swift va vinde bilete de peste 450 de milioane de dolari pentru concertele din America, Marea Britanie și Irlanda.

În afară de biletele tip acces general, artista oferă și pachete VIP cu o experință unică de concert, la prețuri mult mai mari. Taylor Swift a folosit aceeași tehnică precum Jay-Z sau The Rolling Stones – păstrează locuri disponibile la concert până în ziua concertului, însă fanii trebuie să plătească sume considerabile.

Fiecare concert din turneul artistei se estimează că va avea vânzări între 7,5 și 10 milioane de dolari. Mai mult de atât, Taylor Swift va avea șase concerte în Europa și cinci în Australia și Noua Zeelandă, anunțate până la acest moment; pentru acestea, se pare că avea încasări de peste 400 de milioande dolari. Astfel, turneul "Reputation", va fi probabil unul dintre cele mai bine vândute turnee din toate timpurile.

"1989 Tour", din 2015, a fost sold out imediat, însă biletele au fost atunci revândute la suprapreț, chiar de patru sau cinci ori mai mult. Astfel, echipa artistei a decis să crească prețurile, biletele fiind acum 500 de dolari, 800 de dolari sau 1,500 de dolari, varianta VIP.

Albumul "Reputation" se află pe lista NME a celor mai bine vândute albume ale anului 2017, iar fanii lui Taylor Swift au fost extrem de încântați de prima piesă de pe album, "Look what you made me do", care a fost lansată în cadrul MTV VMA 2017.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Save a lansat "All We Need", piesă calificată în Selecția Națională Eurovision România 2018

După ”Acasă de Căciun“, o piesa sensibilă despre familie, SAVE revine cu „All We Need“, single ce a reușit sa...

Închide