Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Soulfly oferă primul teaser pentru albumul lansat în 2018

Soulfly a oferit primele detalii despre viitorul său album în toamna trecută şi acum revine cu un teaser pentru sound-ul noului material. Numele noului LP nu este cunoscut, dar ştim că va fi un disc din seria "Tribal".

Publicat

pe

Soulfly
Soulfly

Au trecut 3 ani de la ultimul release, "Archangel", iar solistul Max Cavalera a fost ocupat cu lansările trupei Cavalera Conspiracy, dar şi cu un turneu al veteranilor de la Nailbomb. Soulfly are intenţia de a lansa noul album în această vară, prin casa de discuri Nuclear Records. Cavalera şi compania au promis ceva special pentru aniversarea de 20 a ani a albumului "Soulfly" din 1998.

Cu această ocazie trupa se va întoarce la un sunet tribal, lucru semnalat şi de acele măşti din teaserul de mai jos. În cadrul unui interviu recent Max a declarat că în ultima vreme a tot adunat riff-uri de inclus pe viitorul material discografic. Noile melodii sunt comparate cu legendarul single "Prophecy", probabil cea mai cunoscută piesă Soulfly.

Să nu vă mire dacă vom auzi tobe tribale, care au jucat un rol important în sound-ul trupei la început de ani 2000 şi nu numai. Max Cavalera s-a simţit inspirat de "Judas Pariah", single de pe ultimul album Cavalera Conspiracy, "Psychosis". Aportul fratelui său, de altfel toboşarul trupei s-a simţit puternic pe acea creaţie muzicală heavy.

La viitorul disc Soulfly îşi aduc contribuţia Marc Rizzo, dar şi Zyon, fiul lui Max, care e deja un toboşar apreciat. Mike Leon cântă la bas, iar producătorul Josh Wilbur va şlefui sunetul albumului. Acesta a colaborat cu Lamb of God, Gojira şi All That Remains. Pe lângă abordarea tribală vom auzi versuri axate pe spiritualitate şi misticism întunecat.

Comentează

Trending