Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sigrid este câștigătoarea "BBC Sound of 2018"

BBC a declarat-o pe artista pop norvegiană Sigrid câștigătoarea concursului "Sound Of 2018". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Sigrid (2018)
Sigrid (2018)

Cariera lui Sigrid, care are doar 21 de ani, este pe o pantă ascendentă, devenind din ce în ce mai populară după participarea la numeroase festivaluri și succesul pieselor "Don't kill my vibe", "Strangers" și "Plot Twist".

În anii trecuți printre câștigătorii competiției s-au numărat Adele, Sam Smith, Ellie Goulding sau Years Years.

"Nici nu îmi vine să cred că am câștigat un premiu atât de important ca BBC Music Sound Of. Mă simt onorată știind că sunt atâția artiști care au primit acest premiu înaintea mea – artiști pe care îi admir. Sunt foarte fericită și în același mândră de echipa mea și de ceea ce am reușit să realizăm împreună." a declarat Sigrid.

Artista a mai spus că este o adevărată onoare ca munca ei să fie recunoscută la doar 21 de ani și că nu și-a imaginat niciodată că va ajunge dintr-un mic orășel din Norvegia direct pe marile scene ale lumii.

Dj-ul BBC Radio One, Annie Mac a mai spus:

"Sigrid este este una dintre acele artiste speciale care fac muzică de calitate – piese pop interesante, cu o fragilitate aparte. Este o plăcere absolută să le difuzăm la radio."

Pe listă scurtă a BBC Sound of 2018 se numără și Rex Orange County, IAMDDB, Khalid sau Pale Waves.

Trending