Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Save a lansat "All We Need", piesă calificată în Selecția Națională Eurovision România 2018

După ”Acasă de Căciun“, o piesa sensibilă despre familie, SAVE revine cu „All We Need“, single ce a reușit sa cucerească juriul Selecției Nationale Eurovision România 2018.
Save

Save

All We Need“ este compusă de artist alături de Vlad Isac și se află printre cele 60 de piese ajunse în semifinalele Eurovision România. La începutul acestui an, jurații vor alege 15 piese care vor ajunge în finala show-ului, ulterior publicul urmând să decidă cine va reprezenta România în Portugalia.

„Sunt fericit că am ajuns în semifinalele Eurovision România cu piesa «All We Need». Este un single fresh, de dragoste, vesel și energic. Vreau ca lumea să se regăsească și în astfel de povești de iubire“, a spus SAVE.

SAVE a început să compună la vârsta de 17 ani și din 2009 colaborează cu producătorul Vlad Isac. Inițial a făcut parte dintr-o trupă pop-rock/RnB din Brașov, iar din 2012 și-a început cariera solo. în ultimii ani, a lansat piese ca „Toată noaptea“, „Nunta“ (feat. Alb Negru) și „Acasă de Crăciun“.

AUDIO: Save - "All We Need"

Selecţia Naţională Eurovision 2018 se desfășoară sub sloganul „Eurovision uneşte România!“. Cei 15 finaliști vor fi anunțați la începutul lunii februarie.

42 de țări vor participa la Eurovision 2018ediție ce va avea loc în capitala Portugaliei, Lisabona. Noul slogan al concursului este ”All Aboard!” (în traducere: ”Cu toții la bord!”). Semifinalele concursului au fost stabilite pe 8 și 10 mai, marea finală urmând să aibă loc pe 12 mai.

Portugalia găzduiește pentru prima oară acest concurs. După 53 de ani de participări, Salvador Sobral a adus acestei țări prima victorie la Eurovision.

Citește mai multe despre Save
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Acuzată de plagiat, Lana Del Rey le răspunde membrilor Radiohead: "Vom rezolva problema în instanță"

Lana Del Rey a dezvăluit de curând că a fost acuzată de plagiat de către trupa Radiohead, confirmând astfel o...

Închide