Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Rudimental, "These Days" (ft. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen) - AUDIO

Rudimental țintește spre line-up-urile marilor festivaluri din vară lansând o piesă cu potențial de hit. Grupul a colaborat cu Jess Glynne, Macklemore și Dan Caplen pentru piesa "These Days".

Publicat

pe

Rudimental
Rudimental

După colaborarea cu James Arthur pentru piesa ”Sun Comes Up”, Rudimental revine cu un nou featuring. Single-ul cu care grupul intră în 2018 se numește "These Days" și este înregistrat în colaborare cu artista britanică Jess Glynne, rapper-ul american Macklemore și artistul R&B debutant Dan Caplen.

Momentan nu se știe dacă piesa va fi inclusă pe un album, însă, cu siguranță țintește spre setlisturile festivalurilor din vară.

Rudimental e mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce a susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și a deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, trupa Rudimental a fost confirmată în poziția de headlineri pe Tothe Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury

În iunie 2015, Rudimental a concertat pentru prima oară în România. Formația a urcat pe scena amenajată la Castelul Banffy, făcând parte din lineup-ul festivalului Electric Castle.

AUDIO: Rudimental - "These Days" (ft. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen)

Jess Glynne a fost una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale anului 2015. Primul ei album, ”I Cry When I Laugh”, a fost lansat în august 2015 și a debutat direct pe prima poziție în topul discurilor din UK. Jess are, de asemenea, 5 single-uri care s-au plasat în fruntea clasamentului britanic: "Rather Be" (piesa lansată cu Clean Bandit),"My Love" (piesa lansată cu Route 94's), "Hold My Hand", "Don't Be So Hard on Yourself" și "Not Letting Go" (piesă lansată cu Tinie Tempah).

La 34 de ani, Macklemore are deja în portofoliu 4 premii Grammy, câștigate împreună cu Ryan Lewis. Cea mai cunoscută piesă a duo-ului, "Thrift Shop", a reușit să urce până pe prima poziție în topul U.S. Billboard Hot 100 fără sprijinul unei case mari de discuri.

Comentează

Trending