Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pink va cânta imnul Americii înainte de finala Super Bowl 2018

Pink va deschide pe 4 februarie în Finala Campionatului de Fotbal American. NBC și NFL au anunțat că artista va cânta Imnul Statelor Unite ale Americii, alăturându-se unei liste cu mari artiști, precum Cher și Whitney Houston.

Publicat

pe

Pink
Pink

După un 2017 încununat de un nou album situat în fruntea topului american Billboard 200, Pink începe în forță și anul 2018. Artista a fost aleasă de organizatorii Super Bowl 2018 pentru a interpreta imnul SUA în finala de pe 4 februarie. Evenimentul va avea loc pe U.S Bank Stadium din Minneapolis, Pink alăturându-i-se astfel lui Justin Timberlake, confirmat încă din octombrie, anul trecut, pentru pauza finalei campionatului de fotbal

Cei doi artiști au mai împărțit scena și cu alte ocazii, Pink deschisând turneul lui Justin Timberlake din 2007, ”FutureSex/LoveShow”.

Prin confirmarea sa la Super Bowl, Pink se alătură unei liste lungi de mari artiști ce au cântat imnul în cadrul acestui eveniment, inclusiv Whitney Houston, Cher, Neil Diamond, Mariah Carey, Beyoncé, Lady Gaga și Christina Aguilera.

Justin Timberlake va concerta în pauza finalei campionatului de fotbal în calitate de headliner, la 14 ani de la primul său show ca artist solo la Super Bowl. Apariția sa din 2004 a rămas bine întipărită în memoria publicului ca urmare a unui incident ce a implicat-o pe Janet Jackson. Justin a acompaniat-o atunci pe artistă, aceasta rămânând pe scenă cu un sân dezgolit în urma unei coregrafii îndrăznețe, catalogate la momentul respectiv drept ”mișcare scenică accidentală”. În urma acestui incident, artista a fost aspru criticată, deși, pe de altă parte, numele ei a intrat în Cartea Recordurilor, Janet Jackson fiind listată în 2007 în categoria ”cel mai căutat eveniment din istoria internetului”.

Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending