Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Pink va cânta imnul Americii înainte de finala Super Bowl 2018

Pink va deschide pe 4 februarie în Finala Campionatului de Fotbal American. NBC și NFL au anunțat că artista va cânta Imnul Statelor Unite ale Americii, alăturându-se unei liste cu mari artiști, precum Cher și Whitney Houston.
Pink

Pink

Urmărește-ne pe

După un 2017 încununat de un nou album situat în fruntea topului american Billboard 200, Pink începe în forță și anul 2018. Artista a fost aleasă de organizatorii Super Bowl 2018 pentru a interpreta imnul SUA în finala de pe 4 februarie. Evenimentul va avea loc pe U.S Bank Stadium din Minneapolis, Pink alăturându-i-se astfel lui Justin Timberlake, confirmat încă din octombrie, anul trecut, pentru pauza finalei campionatului de fotbal

Cei doi artiști au mai împărțit scena și cu alte ocazii, Pink deschisând turneul lui Justin Timberlake din 2007, ”FutureSex/LoveShow”.

Prin confirmarea sa la Super Bowl, Pink se alătură unei liste lungi de mari artiști ce au cântat imnul în cadrul acestui eveniment, inclusiv Whitney Houston, Cher, Neil Diamond, Mariah Carey, Beyoncé, Lady Gaga și Christina Aguilera.

Justin Timberlake va concerta în pauza finalei campionatului de fotbal în calitate de headliner, la 14 ani de la primul său show ca artist solo la Super Bowl. Apariția sa din 2004 a rămas bine întipărită în memoria publicului ca urmare a unui incident ce a implicat-o pe Janet Jackson. Justin a acompaniat-o atunci pe artistă, aceasta rămânând pe scenă cu un sân dezgolit în urma unei coregrafii îndrăznețe, catalogate la momentul respectiv drept ”mișcare scenică accidentală”. În urma acestui incident, artista a fost aspru criticată, deși, pe de altă parte, numele ei a intrat în Cartea Recordurilor, Janet Jackson fiind listată în 2007 în categoria ”cel mai căutat eveniment din istoria internetului”.

Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

Citește mai multe despre Justin TimberlakePink
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Franz Ferdinand, "Feel the Love Go" - AUDIO

Franz Ferdinand e în vâltoarea creaţiei, prezentând publicului două piese în ultimele 24 de ore. După ce au cântat live...

Închide