Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

One Republic lansează filmul concertului Live in South Africa

Spectacolul susținut de OneRepubilc a fost înregistrat live, în Johannesburg, Africa de Sud, la Domul Ticketpro și a reprezentat finalul grandios al turneului mondial „Native”, ce s-a încheiat în 2015. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Formatia americană a susținut concertul în fața a 20.000 de fani înfocați, luând prin surprindere publicul cu un show exploziv lumini și sunete contagioase. OneRepublic a interpretat cele mai mari hit-uri din istoria trupei: „Counting Stars”, „Apologize”, „All The Right Moves” sau „If I Love Myself”, dar și piese noi sau nelansate ca single-uri.

„Native” este cel de-al treilea album OneRepublic, material pe care se regăsește și hit-ul „Counting Stars”, care a ajuns pe primul loc în topuri în 54 de țări, a debutat pe locul al patrulea în Billboard Top 200 în anul 2013 și a vândut peste 5 milioane de unități la nivel mondial. Turneul „Native” a vizat întregul glob: peste 154 de orașe, 26 de țări din Africa, Asia, Europa, Oceania, America de Nord și de Sud.

Energia aparte a acestui concert este completată de modul intim, necenzurat prin care întreaga poveste a turneului este filtrată și de felul în care sunt surprinse evoluția și maturizarea uneia dintre cele mai populare formații ale lumii. Filmul „OneRepublic: Live în South Africa” reunește o serie de interviuri emoționante și filmulețe în care membrii trupei vorbesc fără perdea despre trecutul formației și despre planurile pe care le au. În plus, filmul concertului surprinde și momentul plin de dinamism în care OneRepublic interpretează piesă „Wherever I Go”, live, în Sydney Harbour.

OneRepublic este una dintre cele mai cunoscute și premiate formații din întraga lume, fiind compusă din Ryan Tedder (câștigător al premiului Grammy, care a mai colaborat și cu artiști precum Adele, Taylor Swift, Beyoncé sau U2 ), chitaristii Zach Filkins și Drew Brown, basistul Brent Kutzle și toboșarul Eddie Fisher.

„OneRepublic: Live in South Africa”, filmul unuia dintre cele mai frumoase concerte susținute de formatie în Johannesburg, va fi disponibil începând cu data de 23 februarie (pe DVD, blu-ray și în format digital), trailer-ul „OneRepublic: Live in South Africa” fiind deja lansat.

Comentează

Trending