Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Simple Minds, "The Signal and the Noise" - AUDIO

Trupa scoțiană Simple Minds a lansat o nouă piesă, intitulată "The Signal and the Noise". Melodia este extrasă de pe albumul ”Walk Between Worlds”, așteptat pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Simple Minds
Simple Minds

După videoclipul piesei ”Magic”, formația Simple Minds revine cu o nouă piesă de pe albumul ”Walk Between Worlds”. Melodia se numește "The Signal and the Noise" și poate fi descărcată gratuit de către cei care precomandă discul.

Noua piesă a avut premiera la ”The Chris Evans Breakfast Show” de la BBC Radio Two, în cadrul căreia Jim Kerr a vorbit cu nostalgie despre începuturi, dar și despre emoția fiecărei noi lansări.

”Unii ne identifică ca fiind ”Generația care a crescut cu TV-ul”. Mă regăsesc în expresia asta, pentru că atunci televiziunea devenea un fenomen global. Cu toate astea, radio-ul mi-a conturat de fapt viața în ce privește muzica. Ascultam radio înainte de a merge la școală, și apoi în pauza de prânz, pentru a auzi ultimele piese de la T.Rex, Bowie, Roxy, etc. E încă emoționant pentru noi să ne auzim muzica la radio, indiferent când și unde se întâmplă asta. În special când e vorba de premiera celei mai recente piese lansate”, a detaliat solistul Jim Kerr.

AUDIO: Simple Minds - "The Signal and the Noise"

LP-ul ”Walk Between Worlds” este cel de-al 18-lea material de studio al trupei scoțiene și vine după o pauză de 4 ani de la albumul cu piese originale ”Big Music” (2014). Discul va fi lansat în luna februarie prin intermediul BMG Rights Management și va fi promovat în cadrul unui turneu în Europa, ce va cuprinde 7 concerte.

Tracklist ”Walk Between Worlds” - Simple Minds:

Standard edition[edit]

  1. "Magic"
  2. "Summer"
  3. "Utopia"
  4. "The Signal and The Noise"
  5. "In Dreams"
  6. "Barrowland Star"
  7. "Walk Between Worlds"
  8. "Sense Of Discovery"

Deluxe editions bonus tracks[edit]

  1. "Silent Kiss"
  2. "Angel Underneath My Skin"
  3. "Dirty Old Town" (live)

Trending