Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ascultă noua piesă lansată de Rita Ora, "Proud" - AUDIO

Rita Ora își încurajează fanii să fie mândri de ceea ce sunt și de realizările lor printr-o piesă nouă, intitulată simplu și sugestiv "Proud". Melodia are ca inspirație propria sa poveste de viață.
Rita Ora - Your Song

Rita Ora - Your Song

Proud” este imnul campaniei "The Open Mic Project", proiect ce are ca scop transmiterea unor mesaje pozitive, de încurajare, celor care simt că și-au pierdut motivația de a-și îndeplini idealurile.

Melodia are ca inspirație atât poveștile celor care s-au implicat în proiect, destăinuindu-și problemele personale, cât și evoluția artistei și dificultățile prin care ea a trecut.

“Piesa are un mesaj important pentru mine, datorită background-ului meu și a faptului că a trebuit să lupt foarte mult pentru a ajunge chiar și în acest punct al vieții mele. M-am raportat, de asemenea, și la copilăria mea: am crescut în Kosovo și apoi am venit cu părinții mei în UK, aici începând o viață nouă, ce mi-a oferit șansa de a-mi îndeplini visurile, mulțumită deciziei părinților mei de a ne muta. În final, piesa este despre tot - despre industria muzicală, despre a fi femeie în zilele noastre, despre a avea posibilitatea de a vorbi și a fi auzit”, a detaliat Rita Ora pentru Billboard.

AUDIO: Rita Ora - "Proud"

Rita Ora a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului ”Hot Right Now”. Piesa înregistrată împreună cu DJ Fresh a ajuns pe prima poziție în topul single-urilor din UK. Câteva luni mai târziu a fost lansat albumul de debut al artistei, ”Ora”, care a urmat calea succesului pavată de primul hit. Discul a urcat în fruntea topului albumelor din Regatul Unit, Rita Oradevenind artista cu cele mai multe hituri în UK Singles Chart în 2012 - trei single-uri consecutive (”Hot Right Now”, "R.I.P." și "How We Do (Party)") au ajuns pe prima poziție în acest clasament.

În 2014, Rita Ora a obținut cel de-al 4-lea Number One cu piesa "I Will Never Let You Down", următoarea piesă prezentă în Top 5 fiind "Black Widow", înregistrată în colaborare cu Iggy Azalea.

Rita Ora a concertat anul acesta pentru prima oară în România. Artista a făcut parte din line-up-ul primei ediții a festivalului NEVERSEA.

Citește mai multe despre Rita Ora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Drake revine cu două piese noi (AUDIO)

Drake și-a surprins fanii cu două piese noi, "God’s Plan" și "Diplomatic Immunity". Vă invităm să aflați mai multe detalii...

Închide