Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lady Gaga va lansa videoclipul piesei Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)

Lady Gaga a publicat pe pagina ei de Twitter un teaser pentru versiunea de pian a piesei "Joanne (Where Do You Think You're Goin')". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Lady Gaga - ”Joanne” (copertă album)

Lady Gaga - ”Joanne” (copertă album)

Piesa face parte de pe albumul "Joanne", care a fost lansat în 2016, fiind certificat cu discul de platină un an mai târziu.

Pentru ediția premiilor Grammy din 2018, materialul discografic a fost nominalizat la categoria Best Pop Vocal Album. Fanii artistei se întreabă acum dacă aceasta va și cânta versiunea live a piesei, la pian, în cadrul evenimentului.

Lady Gaga susține asociația Lupus Research Alliance pentru a-i aduce un tribut mătușii ei, care a murit din cauza acestei boli cu doisprezece ani înainte ca ea să fie născută. Artista spune că a fost inspirată de poeziile nepublicate ale acesteia și că, într-un fel, procesul creativ a ajutat-o să treacă peste dependența de droguri.

"Nu am cunoscut-o niciodată, dar a fost una dintre cele mai importante figuri din viața mea." a declarat Lady Gaga.

În documentarul de pe Netflix, "Gaga: Five Foot Two", artista vorbește deschis despre familia ei și o vizitează pe bunica ei pentru a-i cânta piesa "Joanne" pentru prima oară. Este ilustrat un schimb de replici foarte emoționant între membrii familiei, tatăl artistei, Joe Germanotta fiind atât de mișcat de versurile piesei, încât a trebuit să iasă din cameră.

"Familia este cel mai important lucru din viața mea. Joanne a fost o artistă." a declarat Gaga în documentar.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Childish Gambino – povestea unui artist multitalentat, unde magia se împletește cu muzica

Vă invităm să descoperiți povestea lui Childish Gambino și să intrați în universul muzical al acestuia.

Închide