Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kodaline vine la Summer Well 2018

Trupa irlandeză Kodaline a fost confirmată în line-up-ul Summer Well Festival 2018, alături de Justice și HMLTD. Cea de-a opta ediţie a evenimentului va avea loc pe Domeniul Știrbey, în weekendul 11-12 august 2018.

Publicat

pe

Kodaline
Kodaline

Kodaline, trupa irlandeză de rock alternativ ce ne amintea la momentul lansării de Coldplay, va concerta anul acesta pentru prima oară în România. Formația a fost confirmată în line-up-ul festivalului Summer Well, alături de duo-ul electro francez Justice și grupul britanic de post punk și art rock HMLTD.

Kodaline a ajuns în atenția fanilor și a criticilor de muzică în 2012, cu "All I Want", o baladă rock ce nici măcar nu a intrat inițial în planurile de lansări de piese ale trupei. Se pare, însă, că dramatismul melodiei și povestea clipului au făcut ocolul YouTube-ului, cucerindu-i pe mulți dintre ascultători. În scurt timp DJ-ul BBC Radio 1, Fearne Cotton, a declarat "All I Want" piesa săptămânii, de aici ajungând pe coloana sonoră a serialului "Anatomia lui Grey" (episodul "Remember the Time" din sezonul 9).

Înainte de a lansa un album de debut, Kodaline primea deja o nominalizare din partea BBC pentru Sound of 2013 și încă una din partea MTV, pentru Best New for 2013.

Primul LP, ”In a Perfect World”, a fost lansat în iunie 2013 și a intrat direct pe prima poziție în topul discurilor din Irlanda. Pe același loc s-a plasat și cel de-al doilea album, ”Coming Up for Air”, apărut în 2015.

În prezent, formația lucrează la cel de-al 3-lea album, despre care nu se cunosc încă foarte multe detalii.

La Summer Well 2018 au fost confirmate și trupele Rationale, The Kooks și  Cigarettes after sex.

Cea de-a opta ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 11-12 august 2018. Conform formatului conscrat, în fiecare zi vor concerta câte cinci formații.

Bilete Summer Well Festival 2018

  • Very Earlybird - 175 lei + taxe = 295,25 lei

Trending