Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Kendrick Lamar şi SZA lansează piesa "All the Stars", de pe coloana sonoră "Black Panther" - AUDIO

Kendrick Lamar şi SZA au lansat primul hit muzical al lui 2018, piesa "All the Stars". Această colaborare reprezintă piesa principală de pe coloana sonoră a filmului "Black Panther", care a fost realizată de către Kendrick.
Single Kendrick Lamar SZA All the Stars

Single Kendrick Lamar SZA All the Stars (foto: Kendrick Lamar)

Artistul care a uimit în 2017 prin creaţiile sale muzicale şi vizuale de pe albumul "DAMN" începe 2018 în forţă prin "All the Stars". Interesant de remarcat că acesta nu este un featuring, cei doi artişti ocupând în egală măsură post creativ pentru această piesă. Muzicienii au reuşit să realizeze o melodie cu sound-uri tribale, dar şi moderne, ideale pentru universul din Wakanda în filmul "Black Panther".

Pelicula debutează pe 16 februarie şi Kendrick Lamar a oferit un teaser pentru coloana sa sonoră odată cu lansarea ultimului său videoclip din 2017, "LOVE". Filmele cu super eroi au generat numeroase hituri R&B, EDM şi rap şi ne gândim aici la soundtrackul înţesat cu nume mari al peliculei "Suicide Squad". Recent şi "Bright", creaţie a celor de la Netflix a reunit multipli artişti rap pe coloana sonoră.

Am văzut şi alţi muzicieni care au avut în grijă toată lista de melodii a unui blockbuster. Spre exemplu Lorde a selectat cele mai bune piese pentru "The Hunger Games", iar Jay-Z s-a ocupat de eclecticul sound asociat lui "The Great Gatsby". Marvel a obţinut încasări uriaşe din vânzările de coloane sonore pentru "Guardians of the Galaxy" şi ar putea continua pe acelaşi trend cu "Black Panther".

Pe SZA am putut-o vedea la Saturday Night Live la ultima ediţie de anul trecut şi am ascultat-o pe colaborarea cu Maroon 5 "What Lovers Do" toamna trecută. Kendrick a mai colaborat şi cu U2, Skrillex şi Rich the Kid în ultima vreme.

Citește mai multe despre Kendrick LamarSZA
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află ce artiști vor urca pe scena Coachella în 2018

În luna aprilie va avea loc o nouă ediție a cunoscutului festival din California, Coachella. Află mai multe detalii mai...

Închide