Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Justin Timberlake va lansa un nou album - "Man of the Woods"

Justin Timberlake se întoarce pe scenă și anunță un nou album "Man of the Woods". Vă invităm să urmăriți teaserul mai jos.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake │ FOTO: www.ew.com

"Man of the Woods" va fi lansat pe 2 februarie și este primul material discografic al artistului din ultimii cinci ani. Recent, au fost confirmate și colaborările pe care acesta le va avea cu nume precum Timbaland, Alicia Keys sau cântărețul de muzică country Chris Stapleton.

De asemenea, în teaser, Justin Timberlake apare și în studio alături de Pharell Williams.

“Albumul este inspirat de familia mea, de soția mea și de fiul meu – mai mult decât orice album pe care l-am lansat vreodată – este despre începuturile mele și este foarte personal.”

Mai mult de atât, artistul a fost confirmat și la Super Bowl 2018, în ciuda multor discuții pe marginea acestui subiect.

Un incident controversat a avut loc la show-ul Super Bowl din 2004, unde Timberlake a împărțit scena cu Janet Jackson, iar la sfârșitul momentului, acesta a vrut să îi smulgă artistei o parte din jacheta, dar a lăsat la vedere mai mult decât trebuia.

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending