Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Johnny Depp ar putea prelua poziția de chitarist în trupa lui Marilyn Manson

Prietenia dintre Johnny Depp și Marilyn Manson ar putea trece la un nou nivel. Conform spuselor lui Manson, Johnny ia în considerare ideea de a deveni chitarist în trupa lui.
Johnny Depp & Marilyn Manson

Johnny Depp & Marilyn Manson

Johnny Depp a fost vedeta ultimelor videoclipuri lansate de Marilyn Manson. În "SAY10", Johnny pare să portretizeze binele, iar în ”KILL4ME”, actorul este părtaș la orgia lui Manson.

Aceste colaborări s-ar putea extinde și mai mult în perioada următoare, Depp fiind interesat, se pare, să intre în trupa lui Manson.

"Johnny Depp ia în considerare poziția de chitarist. Cum vi se pare?", a scris Marilyn Manson pe Twitter.

Până acum, nu a existat un anunț oficial, însă orice este posibil, considerând prietenia de lungă durată dintre cei doi.

“Johnny Depp și cu mine am mers în 2000 în sudul Franței și am cumpărat toate sticlele de absint pe care le aveau în Praga, crezând că lumea se va sfârși...Acela a fost începutul relației noastre ”amoroase”, a iubirii noastre fraterne. Nu mai bea foarte mult acum pentru că se concentrează pe alte lucruri. Vă pot spune, însă, că mi-a făcut cunoștință cu Hunter S. Thompson, iar el mi-a spus că Johnny este singura persoană care l-ar putea întrece la băutură”, povestea Manson într-un interviu acordat pentru Noisey.

Marilyn Manson promovează în prezent albumul ”Heaven Upside Down”. Discul a fost lansat pe 6 octombrie și conține 10 piese compuse de Tyler Bates, cu versuri semnate de Marilyn Manson.

Tracklist ”Heaven Upside Down” - Marilyn Manson:

  1. "Revelation
  2. "Tattooed in Reverse"
  3. "We Know Where You Fucking Live"
  4. "Say10"
  5. "Kill4Me"
  6. "Saturnalia"
  7. "Je$u$ Cri$i$"
  8. "Blood Honey"
  9. "Heaven Upside Down"
  10. "Threats of Romance"

Dacă pe Johnny Depp l-am putut vedea live cu The Hollywood Vampires la Romexpo pe 6 iunie 2016, în ceea ce-l privește pe Manson se împlinesc 11 ani de la concertul său din cadrul festivalului B'estival / B'Estfest 2007.

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 (Foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Citește mai multe despre Johnny DeppMarilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Massive Attack este subiect de carte biografică; Debutează în aprilie în limba engleză

Legendara trupă trip-hop Massive Attack are o carte dedicată, lansată în toamna trecută în limba franceză. Istoria bogată a trupei,...

Închide