Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jay-Z a lansat o piesă împreună cu fetița lui, Blue Ivy

Fiica lui Jay-Z și a lui Beyoncé abia a împlinit 6 ani, însă vocea ei se poate auzi deja într-una dintre piesele tatălui său. Vă invităm să aflați mai multe în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Denumită "Blue Ivy's Freestyle", piesa apare ca bonus bonus track pe cel mai nou album al lui Jaz-Z, "4:44". Pentru a celebra ziua ei de naștere, rapperul american a lansat și un video animat, realizat de Artlife Studio. Blue Ivy apare într-un show de talente, fiind urmărită de Beyoncé  și Jay-Z.

Videoclipul este momentan disponibil doar pe Tidal.

Mai mult de atât, cel mai nou videoclip al celor doi, "Family Feud" a stârnit reacții din partea organizațiilor catolice, care au criticat vehement imaginile prezentate de faimosul cuplu.

Într-un cadru din videoclip apare Jay-Z care o ia pe micuța Blue Ivy la biserică unde își mărturisește păcatele în fața lui Beyoncé . Piesa "Family feud" vorbește despre infidelitatea artistului și vinovăția pe care a simțit-o față de soția sa.

Albumul "4:44" a fost așteptat de fanii lui Jay-Z timp de 4 ani, fiind lansat în vara lui 2017. S-a bucurat de recenzii foarte bune din partea The Telegraph și Pitchfork, debutând pe prima poziție în US Billboard 200.

Trending