Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Jamiroquai a lansat o piesă cu mesaj, intitulată "Now We Are Alone" - AUDIO

Jamiroquai a lansat online un bonus track, pe care-l oferă drept cadou publicului, cu prilejul intrării în noul an. "Now We Are Alone" nu este, însă, o piesă veselă, ci o melodie care trage un semnal de alarmă.
Jay Kay, solistul Jamiroquai

Jay Kay, solistul Jamiroquai

Așa cum a promis la trecerea dintre ani, Jamiroquai lansează un prim bonus track dintr-o serie ce va fi dezvăluită în perioada următoare. Melodia se numește "Now We Are Alone" și vine împreună cu un mesaj important din partea solistului Jay Kay.

”După decimarea tuturor celorlalte specii de pe planetă, oamenii ar putea descoperi sărăcia propriei lor existențe, rămânându-le drept companie doar vitele și animalele domesticite. Ce tragedie creăm. Sper să vă bucurați de piesă. Cu iubire. J”

"Now We Are Alone" este bonus track pe albumul ”Automaton”, lansat în martie, anul trecut. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din Italia și pe poziția a 4-a în UK. Albumul include single-urile ”Cloud 9”, ”Superfresh” și ”Summer Girl”.

AUDIO: Jamiroquai - "Now We Are Alone"

Anul trecut, Jamiroquai a sărbătorit 25 de ani de la apariția primului single, "When You Gonna Learn" (1992). Succesul acestei piese le-a adus britanicilor un contract cu Sony Music pentru lansarea a 8 albume. Popularitatea formației a crescut treptat, piese ca "Virtual Insanity" și "Cosmic Girl" aducându-le recunoașterea la nivel internațional. Formația are în palmares un premiu Grammy și peste 25 de milioane de albume vândute.

Jamiroquai a concertat în România în 2011, cu prilejul Orange Summer Party. În cadrul evenimentului au mai cântat Sophie Ellis Bextor, Akon (2007), Paul Van Dyk, Fatboy Slim (2008), Duffy (2009) și Mika (2010).

Citește mai multe despre Jamiroquai
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Simple Minds, "The Signal and the Noise" - AUDIO

Trupa scoțiană Simple Minds a lansat o nouă piesă, intitulată "The Signal and the Noise". Melodia este extrasă de pe...

Închide