Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Grimus lansează "Unmanageable Species", cel de-al patrulea album din carieră

După "Panikon", "Egretta" și "Emergence", Grimus revine cu materialul "Unmanageable Species". Acesta a fost compus și înregistrat integral în Germania, în august 2017.
Grimus

Grimus

"Unmanageable Species" conține nouă piese, toate în limba engleză, produse de Jan Kerscher. Materialul discografic a fost înregistrat în Nürnberg, la Ghost City Recordings Studio A, mixat la Berlin și masterizat în Hamburg.

Despre material, Vali Rauca, textierul și chitaristul trupei, a spus:

"Unmanageable Species a fost înregistrat în Nürnberg, mixat în Berlin și masterizat în Hamburg. Colaborarea cu producătorul Jan Kerscher și perioada de aproape o lună petrecută în studioul său îndepărtat din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al cărui motor al progresului este neliniștea. Procesul creativ a fost intens și ne-a interconectat până la punctul în care contactul cu lumea exterioară ne transforma, prin contrast, în sălbăticiuni. Dedicam acest album tuturor celor care își păstrează coloana vertebrală, într-o țară cu un sistem de valori mult prea debusolat pentru ca acest aspect să mai fie considerat un merit".

Pentru că fiecare dintre piese a luat viață printr-un proces unic, într-un mod care a însemnat o premieră și pentru Grimus, trupa a decis să exprime vizual cele nouă povești prin mâna creativă a lui Dan-Raul Pintea, graficianul sibian care s-a ocupat de artwork-ul albumului, transpunând fiecare piesa într-o pictură unicat.

Aventura reprezentată de "Unmanageable Species" a început cu piesa "Carelessly", lansată pe 22 ianuarie 2018.

Albumul va fi lansat pe 23 februarie, printr-un concert ce va avea loc în Fratelli Studios din București, începând cu ora 21:00.

Trupa clujeană Grimus activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură. Este formată din Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Lehel Kiss (clape), Titus Vădan (bass) și Turi Gabor-Peter (tobe).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Grimus
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga va lansa videoclipul piesei Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)

Lady Gaga a publicat pe pagina ei de Twitter un teaser pentru versiunea de pian a piesei "Joanne (Where Do...

Închide