Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ed Sheeran a mărturisit că va fi "etern invidios pe Elton John"

Luna aceasta va avea loc premiera unui nou documentar despre impresionanta carieră a lui Elton John. Pelicula este promovată printr-un scurt video în care Ed Sheeran își exprimă admirația față de reputatul muzician, mărturisind că îl va invidia mereu pentru faptul că a compus o anume piesă, pe care el o consideră "incredibil de frumoasă".
Ed Sheeran

Ed Sheeran

"Elton John: The Nation’s Favorite Song" este un nou documentar în care ne sunt prezentate imagini din arhivă și clipuri filmate acasă la reputatuș muzician. Pe parcursul celor 90 de minute, fanii vor avea ocazia de afla detalii de culise, povești despre extravagantele sale ținute de scenă, impresii ale artiștilor care au lucrat cu el, cum ar fi Annie Lennox, Lionel Richie, Rod Stewart, Sting, Chris Martin, Billy Joel, Quincy Jones, Boy George și Dionne Warwick.

Premiera documentarului este programată să aibă loc pe 27 ianuarie, pe canalul TV american REELZ. Pentru a stârni curiozitatea publicului, postul TV a publicat un scurt video promoțional extras din documentar, în care Ed Sheeran mărturisește că piesa “Can You Feel the Love Tonight” îl face să fie "etern invidios pe Elton John".

"Acesta este acel lucru care mă face să fiu etern invidios pe Elton John. Pe lângă toate piesele și impresionanta sa carieră, a scris muzica pentru ”The Lion King”. Asta e cea mai cool chestie. Și “Can You Feel the Love Tonight” este o piesă incredibil de frumoasă", declară Ed Sheeran în clip.

VIDEO PROMO: Elton John: The Nation's Favorite Song

În același clip, chitaristul lui Elton John, Davey Johnstone, povestește cum a fost compusă piesa “Can You Feel the Love Tonight”.

”Aveam o masă de făcut sandwich-uri si pentru diverse alte lucruri. Și Elton a început să scrie piesa. Eu am luat o baghetă, am tăiat-o în două și abia terminasem să fac sandwich-ul, nu am apucat să-l mănânc, iar el terminase deja de compus melodia.”

Piesa “Can You Feel the Love Tonight” a fost lansată în mai 1994 și a fost certificată cu aur în SUA, Australia, Austria și Franța.

Revenind la Ed Sheeran, artistul britanic a anunțat de curând pe Instagram că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn. Mesajul a venit însoțit de o poză cu cei doi, Ed prezentându-o astfel publicului pe cea care l-a inspirat să compună piesa ”Perfect”.

Citește mai multe despre Ed SheeranElton John
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cardi B – prima artistă rap cu 5 piese consecutive în Billboard Top 10 Hits

A apărut de puțin timp pe scena rap/hip-hop, însă Cardi B a reușit deja să o întreacă pe Beyonce. Vă...

Închide