Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Ed Sheeran se căsătorește cu Cherry Seaborn, cea care l-a inspirat să scrie piesa "Perfect"

Ed Sheeran a anunțat pe Instagram că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn. Mesajul a venit însoțit de o poză cu cei doi, Ed prezentându-o astfel publicului pe cea care l-a inspirat să compună piesa ”Perfect”.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Deși nu obișnuiește să vorbească public despre intimitatea sa, Ed Sheeran a făcut o excepție, împărtășind publicului un eveniment foarte fericit din viața sa privată. Artistul britanic a anunțat pe Instagram că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn, și că sunt amândoi foarte fericiți.

“M-am logodit chiar înainte de anul nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt încântate de asemenea”, a scris Ed pe Instagram.

Cherry Seaborn este cea care l-a inspirat pe artistul britanic să compună piesa ”Perfect”. Single-ul a urcat pe prima poziție atât în UK Singles Chart, cât și în clasamentul Billboard Hot 100, devenind treptat Number One în 16 țări, inclusiv Canada, Italia, Franța, Olanda, Ungaria.

Melodia poate fi ascultată în mai multe versiuni, Ed înregistrând-o în duet cu Beyonce și Andrea Bocelli.

Ed Sheeran alături de iubita lui, Cherry Seaborn

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Așa cum este detaliat și în versurile piesei ”Perfect”, Ed și Cherry se știau din liceu, în acea perioadă fiind amici. Au devenit iubiți de curând, în perioada de pauză dintre albumele ”X” și ”÷”, artistul mărturisind că i-a prins foarte bine acel an (2015 - 2016).

”A fost pentru prima dată când am avut timp să mă îndrăgostesc, așa cum se cuvine”, mărturisea Ed într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Albumul ”÷” a fost lansat pe 3 martie 2017, dată la care întregul LP a devenit disponibil și pe YouTube. Materialul a doborât recordul de streamuri pe Spotify (68 de milioane), clipurile asociate pieselor acestui album strângând pe YouTube peste 1 miliard de vizualizări. LP-ul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în topurile a 14 țări, inclusiv SUA, Anglia, Canada și Australia.

Ed Sheeran a fost în 2014 una dintre revelațiile industriei muzicale. La doar 24 de ani atunci, artistul britanic ajungea la performanța de a susține concerte sold-out pe Stadionul Wembley din Londra, a cărui capacitate ajunge la 80.000 de spectatori. De asemenea, cel de-al doilea album din cariera sa, ”X”, a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify din 2014, atingând recordul de 430 de milioane de stream-uri.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primele trei melodii finaliste în Selecția Națională pentru Eurovision 2018 - VIDEO

Alexia & Matei, trupa Echoes și Eduard Santha interpretează primele trei melodii finaliste în cadrul Selecției Naționale pentru Eurovison 2018....

Închide