Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

După ce a doborât topurile din Marea Britanie, Camila Cabello cucerește și America

Camila Cabello este una dintre artistele din ultimul deceniu care au reușit să stea pe locul întâi pentru șapte săptâmâni la rând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Camila Cabello a reușit să ajungă la performanța celor două colege de scenă, Taylor Swift și Katy Perry – piesa ei, "Havana", a urcat rapid și în topurile din Statele Unite, fiind pe primul loc pentru cea de-a șaptea săptămână la rând. Astfel, se numără printre artistele acestui deceniu care au reușit să se mențină în top pentru o perioadă atât de lungă.

Înainte de succesul din America, Cabello a fost number 1 și în Marea Britanie, unde recordul fusese doborât cu câțiva ani în urmă de Adele, cu piesa "Someone like you".

Conform recenziei făcută de publicația NME, albumul ei de debut a făcut o primă impresie foarte bună, artista reușind să surprindă în piesele ei fragmente de iubire sau despărțire, oferind în același timp și o imagine mai clară despre orașul din Cuba unde s-a născut.

Deși anterior, ca membră a trupei de fete Fifth Harmony, artista a reușit să aibă success international, totuși nu a reușit să ajungă pe primul loc, ci doar în Top 10.
Camila Cabello a interpretat piesa în cadrul premiilor MTV EMA, unde a câștigat premiul pentru "Cea mai bună piesă pop".

Artista s-a remarcat cel mai mult ca voce, personalitate și prezență scenică în girl band-ul Fifth Harmony, așa că distanțarea ei față de fostele colege a fost inevitabilă.

Videoclipul are aproape 500 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Trending