Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Drake revine cu două piese noi (AUDIO)

Drake și-a surprins fanii cu două piese noi, "God’s Plan" și "Diplomatic Immunity". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

Drake
Drake │ FOTO: Caitlin Cronenberg

Noul EP al artistului se numește "Scary Hours", iar momentan, melodiile au fost încărcate pe Apple Music și Spotify. Drake a oferit un teaser fanilor prin intermediul contului său oficial de Instagram.

Un alt proiect de amploare al rapperului, playlistul "More Life", a apărut în luna martie a anului 2017. Conține 22 de piese, iar Drake a încercat să promoveze artiști noi care îi plac, majoritatea britanici. De asemenea, acesta a încheiat cu succes și un turneu internațional.

În cadrul prezentării de modă Louis Vuitton din cadrul Paris Fashion Week, Drake a lansat în iunie și piesa "Signs".

Al patrulea album de studio pe care l-a lansat rapperul canadian acum doi ani, se numește "Views" și conține 20 de piese, printre care și hitul "One Dance", în colaborare cu Wizkid și Kyla. "Hotline Bling", din 2015, a stat în topuri săptămâni la rând, având peste un miliard de vizualizări pe Youtube.

La Billboard Music Awards 2017, Drake a urcat pe scenă de 13 ori pentru a îşi ridica numărul echivalent de distincţii şi stabilind un nou record. Astfel, el a întrecut recordul lui Adele, care plecase acasă cu 12 trofee la una dintre ediţiile trecute.

GODS PLAN AND DIPLOMATIC IMMUNITY LIVE ON ALL PLATFORMS WORLDWIDE MIDNIGHT 🕛

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Trending