Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

David Bowie a lansat varianta demo a piesei "Let's Dance"

Un demo al piesei "Let's Dance" a fost lansat în memoria lui David Bowie, care ar fi împlinit anul acesta 71 de ani. Aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

David Bowie
David Bowie

Piesa, care se află pe albumul cu același nume din 1983, a fost înregistrată cu un an înainte ca fondatorul trupei Chic, Nille Rodgers să meargă în Elveția să lucreze cu David Bowie.

După ce și-au unit forțele cu basistul Erdal Kizilcay și inginerul de sunet David Richard, cei patru s-au îndreptat către Mountain Studios din Montreux pentru a înregistra varianta demo a piesei "Let's Dance".

Pe Spotify este disponibilă varianta demo mixată de Rodgers, lansată pentru prima dată în 35 de ani. Nile Rodgers a mai declarat:

"Am fost binecuvântat cu o carieră minunată, însă parteneriatul meu creativ cu David Bowie se află în topul celor mai importante colaborări pe care le-am avut vreodată. Acest demo oferă fanilor un fel de portal spre trecut pentru a vedea cum a început totul! M-am trezit în Montreux, iar David, cu chitara acustică în mână mi-a spus <Nile, dragule, cred că acesta va fi un hit!>"

Acesta a mai spus că a mixat piesa cu câteva zile înainte de Crăciun și că tot procesul a fost extrem de emoționant, simțind într-un fel că David Bowie încă era altături de ei.

Trending