Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Rag’n’Bone Man de la Sala Palatului a fost anulat

Din motive neprevăzute, tronsonul sud-est european al turneului Grand Reserve susținut de artistul britanic Rag’n’Bone Man se anulează. Ultimele cinci concerte ale turneului din 2018 programate în orașele București, Sofia, Skopje, Salonic și Istanbul nu vor mai avea loc.

Publicat

pe

Rag'n'Bone Man
Rag'n'Bone Man

Toți cei care au achiziționat bilete pentru concertul de pe 8 mai 2018 din București, prin partenerul oficial Eventim, vor primi înapoi contravaloarea acestora.

Returul biletelor se poate face până pe 9 iunie, în punctele de unde au fost achiziționate, astfel:

  • Pentru bilete electronice, achizitionate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugați să trimită un email la [email protected] cu subiectul „Retur Rag'n Bone Man”, în care să specifice numărul comenzii. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
  • Pentru biletele achiziționate din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.
  • Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor in original:
    • Eventim Bucuresti – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro)
    • Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (in incinta Iulius Mall).
  • Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.

Emagic își exprimă regretul pentru faptul că publicul român nu se va mai intalni in aceasta primavara cu artistul britanic. Pentru alte informații sau sprijin în procesul de retur al biletelor, fanii au la dispozitie adresa [email protected] sau pagina de Facebook Emagic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 8 mai 2018

ANULAT - Rag’n’Bone Man

Loc
Sala Palatului

Trending