Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Childish Gambino va relansa un mixtape din 2011

După ce Childish Gambino a primit primul lui premiu Grammy, artistul a pregătit o surpriză pentru fanii săi – va relansa un mixtape din 2011, denumit "EP". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

La miezul nopții, pe 31 ianuarie, materialul va fi disponibil pe toate rețelele de streaming. Childish Gambino a colaborat cu agenția lui de creație, Wolf + Rothstein pentru relansarea mixtape-ului.

Donald Glover lucrează la ultimul său album pe care îl va lansa sub numele de Childish Gambino, după ce recent a semnat un contract cu casa de discuri RCA Records. De asemenea, artistul pregătește mai multe colaborări pentru 2018.

"Artiștii nu ar trebui să fie niciodată să permită industriei muzicale să îi împiedice să fie creativi. Scopul nostru este să oferim muzicienilor noștri oportunitatea de a lansa materiale când și unde vor." a declarat Wolf Taylor, managerul Childish Gambino, pentru Billboard.

Cu ocazia relansării acestui mixtape, fanii mai noi ai artistului vor avea ocazia să asculte piesele de la începutul carierei artistului și vor înțelege exact cum s-a transformat acesta de-a lungul anilor.

Donald Glover, pe numele său real, este mai mult decât un muzician talentat. Acesta este cunoscut pentru rolurile din filme sau seriale, compune și produce, este scenarist, regizor, comediant și DJ. Glover i-a atras atenția lui Tina Fey de când era student la facultate datorită implicării în sketchurile Derrick Comedy.

Comentează

Trending