Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Childish Gambino ar putea pregăti un album nou

Donald Glover, pe numele său real, a semnat un contract cu casa de discuri RCA Records și pregătește cu siguranță noi piese. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Childish Gambino, împreună cu agenția lui de management/creație, Wolf + Rothstein, a realizat un parteneriat cu RCA Records. Artistul urmează să lanseze piese noi după ce în trecut, anunțase că albumul Chilidish Gambino, "Awaken, My Love!" va fi ultimul său material discografic.

Primele trei albume au fost lansate împreună cu Glassnote, o casă de discuri indie; RCA Records are în portofoliu artiști precum SZA sau Justin Timberlake.

Donald Glover este un multi talent: actor, regizor, scriitor, producător, compozitor, artist, comediant și DJ, acesta este cunoscut pentru rolul din serialul Atlanta, dar și pentru piesele pe care le compune sub numele de Childish Gambino. A luat numeroase premii pentru serialele și filmele în care a jucat, având roluri în producții precum "Magic Mike XXL", "The Martian" sau "Spider-Man: Homecoming".

În 2015, albumul lui, "Because the Internet", a fost nominalizat la categoriile Best Rap Album și Best Rap Performance. Cel mai recent material discografic, "Awaken, My Love!" este nominalizat la premiile Grammy, iar piesa "Redbone" a ajuns pe locul 12 în Billboard Hot 100, având șanse să câștige Record of the Year în cadrul ceremoniei.

Citește mai multe despre Childish Gambino
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran a mărturisit că va fi "etern invidios pe Elton John"

Luna aceasta va avea loc premiera unui nou documentar despre impresionanta carieră a lui Elton John. Pelicula este promovată printr-un...

Închide