Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Carla’s Dreams anunță "Monomaniac", un nou concert la Arenele Romane

Pe 5 mai, Carla’s Dreams va susține cel de-al treilea concert la Arenele Romane. Show-ul se numește “Monomaniac”, prilej cu care grupul va prezenta publicului piese noi, dar și melodii cunoscute, deja îndrăgite de fani.

Publicat

pe

Carla's Dreams în concert la Media Music Awards pe 15 septembrie 2016 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

“Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip - considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar:

Carla’s Dreams – “MONOMANIAC
Arenele Romane, 5 mai.
Vă așteptăm! Și
V-am cuprins! ,)”, a transmis Carla’s Dreams fanilor trupei.

Prețuri bilete pentru concertul Carla’s Dreams - “Monomaniac”:

  • earlybird până pe 15 martie:
    • 180 lei - Cat A
    • 139 lei - Cat B
    • 79 lei - Cat C
  • presale 1 până pe 15 aprilie:
    • 209 lei - Cat A
    • 159 lei - Cat B
    • 89 lei - Cat C
  • presale 2 până pe 5 mai:
    • 219 lei - Cat A
    • 169 lei - Cat B
    • 99 lei - Cat C
  • în ziua concertului:
    • 229 lei - Cat A
    • 179 lei - Cat B
    • 100 lei - Cat C

În 2017, Carla’s Dreams a  concertat în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui “Antiexemplu”, iar în 2016, a susținut un eveniment sold out pentru lansarea albumului “NGOC”.

Show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane a fost regizat 100% de artiști și a cuprins mai multe elemente spectaculoase: 150 de Carla’s Dreams pe scena și intr-o anticameră specială organizată in backstage, “Join the Buzz” – live conversation pentru prima dată la un concert în România (dialogul fanilor cu cei 150 de personaje), INNA a intrat pe Skype să le facă o surpriză artiștilor și fanilor lor și au cântat împreună “P.O.H.UI.” Show-ul a fost completat de 6 tulnicarese autentice din județul Alba, toate steagurile țărilor în care Carla’s Dreams a concertat.

În paralel cu activitatea muzicală, Carla’s Dreams este jurat X Factor deja de două sezoane. În primul sezon, a câștigat împreună cu concurenta sa, Olga Verbițchi.

Cel mai recent single lansat de Carla’s Dreams se numește ”17 ani” și este o piesă despre vârsta la care dragostea e reală şi deloc cinică.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 5 mai 2018

Carla's Dreams - Monomaniac

Loc
Arenele Romane
Comentează

Muzică nouă

Când muzica se întâlnește cu poezia: Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" - AUDIO

Carla's Dreams prezintă "Să fiu, să fim, să fii", o piesă ce combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoționantă și captivantă. Este disponibilă în articol, te invităm să asculți.

Publicat

pe

Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii"
Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" │ FOTO: captură YouTube / Carla's Dreams

Carla's Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar le și transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă. În "Să fiu, să fim, să fii", fiecare vers transmite o poveste despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care să atingă inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile muzicale, îndeamnă la contemplare și introspecție.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria "Tempus Fugit".

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale.

În 2023, piesa în colaborare cu Nicole Cherry, "Din cauza ta", a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și "ae" și "Noaptea pe la 3" (feat. Satoshi). Anul acesta, Carla's Dreams a revenit cu un sound nou alături de Blacklist - "Nu Știi".

AUDIO: Carla's Dreams - Să fiu, să fim, să fii

Citește în continuare

Trending