Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Cardi B – prima artistă rap cu 5 piese consecutive în Billboard Top 10 Hits

A apărut de puțin timp pe scena rap/hip-hop, însă Cardi B a reușit deja să o întreacă pe Beyonce. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Cardi B devine primul artist de sex feminin care a reușit să ajungă în Billboard top 10 Hot R&B/Hip-Hop Songs cu 5 piese într-o singură săptămână. Aceasta a fost într-o strânsă concurență cu Drake și Kendrick Lamar. În trecut și Beyonce a reușit să se mențină în același top cu 4 piese.

Prima piesă cu care cântăreața de rap americană a cucerit topurile, "Bodak Yellow (Money Moves)" a fost pe primul loc, din timp de șase săptămâni, în septembrie/octombrie 2017. Colaborarea ei cu Bruno Mars pentru remixul melodiei "Finesse" se regăsește în mai multe charturi printre care R&B/Hip-Hop Digital Song Sales, Hot R&B sau Hot R&B Streaming Songs. Mai mult de atât, Cardi B are și o piesă în colaborare cu G-Eazy în top 10 Hot R&B/Hip-Hop Songs, un featuring cu Migos și Nicki Minaj ("Motorsport") în urcare și melodia ei, "Bartier Cardi", în coborâre.

La ediția de anul acesta a premiilor Grammy, Bruno Mars și Cardi B vor urca pe scenă pentru interpreta piesa "Finesse", care are deja peste 100 milioane de vizualizări pe YouTube la mai puțin de o lună de la lansare. În cadrul ceremoniei, "Bodak Yellow", a fost nominalizată la două categorii, "Cea mai bună prestație rap" și "Cea mai bună piesă rap".

Citește mai multe despre Cardi B
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slayer anunţă retragerea din muzică printr-un turneu global final

Un alt nume mare din istoria heavy metal e gata de retragere. Slayer a anunţat că îşi va încheia cariera...

Închide