Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Cardi B – prima artistă rap cu 5 piese consecutive în Billboard Top 10 Hits

A apărut de puțin timp pe scena rap/hip-hop, însă Cardi B a reușit deja să o întreacă pe Beyonce. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Cardi B devine primul artist de sex feminin care a reușit să ajungă în Billboard top 10 Hot R&B/Hip-Hop Songs cu 5 piese într-o singură săptămână. Aceasta a fost într-o strânsă concurență cu Drake și Kendrick Lamar. În trecut și Beyonce a reușit să se mențină în același top cu 4 piese.

Prima piesă cu care cântăreața de rap americană a cucerit topurile, "Bodak Yellow (Money Moves)" a fost pe primul loc, din timp de șase săptămâni, în septembrie/octombrie 2017. Colaborarea ei cu Bruno Mars pentru remixul melodiei "Finesse" se regăsește în mai multe charturi printre care R&B/Hip-Hop Digital Song Sales, Hot R&B sau Hot R&B Streaming Songs. Mai mult de atât, Cardi B are și o piesă în colaborare cu G-Eazy în top 10 Hot R&B/Hip-Hop Songs, un featuring cu Migos și Nicki Minaj ("Motorsport") în urcare și melodia ei, "Bartier Cardi", în coborâre.

La ediția de anul acesta a premiilor Grammy, Bruno Mars și Cardi B vor urca pe scenă pentru interpreta piesa "Finesse", care are deja peste 100 milioane de vizualizări pe YouTube la mai puțin de o lună de la lansare. În cadrul ceremoniei, "Bodak Yellow", a fost nominalizată la două categorii, "Cea mai bună prestație rap" și "Cea mai bună piesă rap".

Citește mai multe despre Cardi B
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slayer anunţă retragerea din muzică printr-un turneu global final

Un alt nume mare din istoria heavy metal e gata de retragere. Slayer a anunţat că îşi va încheia cariera...

Închide