Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Canalul de YouTube Cat Music are cei mai mulți abonați din România

Cu peste 4 milioane de abonați și peste 4,5 miliarde de vizualizări, canalul de YouTube Cat Music este cel mai puternic din România. Vă invităm să aflați detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Dacă în urmă cu șase luni, canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music a depășit pragul de patru miliarde de vizualizări, cel mai mare canal de YouTube din România stabilește un nou record: 4.000.000 de abonați.

În plus, conform socialblade.com, canalul de YouTube al casei de discuri se poziționează pe locul 172 în topul worldwide al canalelor muzicale de pe YouTube și depășește în număr de subscriberi artiști precum Beyonce, Ariana Grande, Ellie Goulding și Dua Lipa.

Între primul clip uploadat pe YouTube, respectiv “Ghiță” (Cleopatra Stratan), și cel mai recent, lansat de Ilkay Sencan, “Synchronized”, peste 1700 de videoclipuri au fost urcate pe canalul Cat Music. Printre cele mai populare clipuri se numără “Dalinda” (Alex Mica) cu 73 de milioane de vizualizări, urmat de “Amor” (Kamelia) cu 62 de milioane de vizualizări, “Laugh Till You Cry” (Faydee ft. Lazy J) cu 61 de milioane de vizualizări și “The Violin Song” (Monoir & Osaka ft. Brianna) cu 60 de milioane de vizualizări.

Față de aceeași perioadă a anului trecut, Cat Music are cu peste un milion de abonați mai mult. Această cifră poziționează canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music pe primul loc în topul canalelor din România cu cei mai mulți abonați.

Din portofoliul label-ului fac parte nume ca Lidia Buble, What’s UP, Ruby, Andreea Bănică, JO, Elena Gheorghe, Delia, Voltaj, Alex Velea, Diamante FMM și Noaptea Târziu.

Trending