Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Camila Cabello și-ar dori să colaboreze cu trupa The 1975

După succesul piesei "Havana" și lansarea primului album solo, Camila Cabello recunoaște că și-ar dori să colaboreze cu trupa The 1975. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Invitată în studioul Beats 1, Camila Cabello a recunoscut că este o mare admiratoare a trupei The 1975.

În timpul interviului, artista a spus despre trupa britanică de rock:

"O doamne, îmi doresc să lucrez cu ei atât de tare. Le-am ascultat toate piesele în ultima vreme și parcă nu mă pot opri!"

Gazda emisiunii, Zane Lowe, a întrebat-o dacă l-a întâlnit vreodată pe solistul trupei, Matthew Healy.

"Da, cred că l-am întâlnit, am fost mai demult la două concerte The 1975 fiindcă eram obsedată de ei." a mai spus Camila.

Lowe, de la Beats 1, i-a promis apoi artistei ca îi va da un mesaj lui Matty (Truman Black) pentru a face această colaborare posibilă.

Camila Cabello tocmai a lansat albumul ei solo de debut, "Camila", reușind deja să doboare recordurile iTunes. Materialul discografic a urcat pe Locul 1 în topul iTunes în 100 de țări – astfel, aceasta devine prima artistă solo care a reușit această performanță.

Într-un interviu acordat recent publicației New York Times, Cabello a vorbit deschis despre motivul pentru care a părăsit trupa Fifth Harmony.

Colaborarea din 2015 cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" a creat tensiuni în interiorul grupului pop. Aceasta și-ar fi dorit să scrie versuri pentru Fifth Harmony și în același timp să lucreze la propriul album solo, însă această variantă nu a fost acceptată.

"Eram curioasă, îmi doream să învăț și am văzut toți oamenii aștia din jurul meu care făceau muzică, scriau piese și erau atât de liberi. Mi-am dorit să fac și eu asta însă nu a funcționat." a spus Camila Cabello.

Artista a interpretat live piesa "Never be the same" în emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Trending