Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Camila Cabello este pe locul 1 în topul Billboard 200

Camila Cabello abia a lansat primul album solo, de debut, și deja s-a clasat în vârful clasamentului Billboard. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

În ultimii trei ani, Cabello este prima artistă de sex feminin care a reușit perfomanța de ajunge pe primul loc în topul albumelor Billboard 200 din Statele Unite, cu un album integral de debut. Materialul discografic s-a vândut în peste 100.000 de unități, peste așteptări.

"Albumul meu a ajuns pe locul întâi în topul Billboard 200! Mi-au dat lacrimile pe stradă!" a spus artista pe pagina ei oficială de Facebook.

O altă cântăreață care a reușit această performanță este Meghan Trainor cu albumul "Title" din 2015. Ariana Grande s-a situat și ea pe locul 1 în 2013, cu albumul "Yours Truly".

Printre artistele care au avut succes, în trecut, după ce s-au separat de trupa din care făceau parte se numără și Gwen Stefani, Beyonce, Diana Ross sau Janis Joplin. Fifth Harmony, trupa din care a făcut parte Camila Cabello înainte, a ajuns de trei ori în Billboard Top 10.

Camila Cabello a fost la audiții pentru X Factor în 2012, ajungând în finală alături de viitoarele colege de trupă din Fifth Harmony. Cele cinci fete au semnat cu Syco Music, casa de discuri a lui Simon Cowell, iar în 2013 a fost lansat EP-ul "Better together", urmat de albumele de studio "Reflection" (2015) și "7/27" (2016). Piesa "Worth it" a fost un success international, iar "Work from home", a cucerit numeroase topuri și a devenit una dintre cele mai vizualizate piese de pe YouTube, având aproape 2 miliarde de vizualizări.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" și cu rapperul american Machine Gun Kelly – "Bad Things". Au ajuns în Top 20 în US Billboard Hot 100, ca mai apoi să înceapă să lucreze la primul ei album.

Trending