Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

BØRNS lansează albumul "Blue Madonna" - VEZI TRACKLIST

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre "Blue Madonna", noul album BØRNS . Materialul discografic conține 12 piese și o colaborare spectaculoasă.

BØRNS, băiatul cu alură misterioasă, desprins parcă din poveștile fantastice ale lui Lewis Carroll, a lansat cel de-al doilea album de studio din carieră, „Blue Madonna”. Pe material se regăsesc și cele patru single-uri deja lansate de artistul de doar 26 de ani – „Faded Heart”, „Sweet Dreams”, „I Don't Want U Back” și single-ul „God Save Our Young Blood”, o colaborare cu Lana del Rey.

Deși „Blue Madonna” reunește aceleași sunete specifice de pop psihadelic ca „Dopamine”, primul album BØRNS (2015), cântărețul și compozitorul Garrett Borns a ținut să integreze în sound-ul noului material elemente surprinzătoare, precum înregistrări cu muzică bufnițelor și greierilor din zona orașului său natal, Grand Haven, Michigan.

Vocea atipică a lui Garrett conferă materialului același aer visător, iar colaborarea excepțională dintre el și Lana del Rey pentru single-ul „God Save Our Young Blood” relevă cel mai mare grad de compatibilitate vocală.

Albumul „Blue Madonna” vine la pachet cu 12 fotografii ale lui Garrett ce pun accentul pe legătură aparte a artistului cu lumea modei.

Povestea ce stă la baza materialului „Blue Madonna” și-a găsit inspirația în literatură taoistă, în procesul continuu de căutare a nemuririi spirituale:

„Să lucrez la acest album a fost mai mult o experiență religioasă.”, a declarat Garrett Borns.

„Blue Madonna” nu este neapărat despre căutare, ci despre evoluție și despre experiențele acumulate în această călătorie afectivă. Prin acest album, artistul și-a dorit să readucă în prezent o anumită muzicalitate din trecut, care s-a pierdut cu timpul. Astfel, acesta s-a inspirat de la artiști precum Roy Orbinson și the Beach Boys.

“Sunt anumite nuanțe în muzică care nu cred că-și mai găsesc locul în felul în care oamenii fac muzică acum. Sunt anumite instrumente care s-au pierdut într-un loc misterios și vreau să le aduc înapoi pe acest album”, a detaliat BØRNS pentru Billboard.

Primul album BØRNS, „Dopamine”, a fost lansat în anul 2015 și include single-ul „Electric Love”, care a înregistrat peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube. BØRNS a ajuns și în România, în anul 2016, unde a reușit să electrizeze publicul festivalului Summer Well.

Tracklist album „Blue Madonna” 

 1. God Save Our Young Blood
 2. Faded Heart
 3. Sweet Dreams
 4. We Don't Care
 5. Man
 6. Iceberg
 7. Second Night of Summer
 8. I don't Want U Back
 9. Tension (Interlude)
 10. Supernatural
 11. Blue Madonna
 12. Bye-bye Darling

Citește mai multe despre BØRNS
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă lansată de Rita Ora, "Proud" - AUDIO

Rita Ora își încurajează fanii să fie mândri de ceea ce sunt și de realizările lor printr-o piesă nouă, intitulată...

Închide