Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Au fost anunțați artiștii care vor concerta în New York înainte de premiile Grammy 2018

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre concertele care vor avea loc înainte de premiile Grammy 2018.

Premiile Grammy vor avea loc în acest an la New York, după mai mult de 10 ani în care evenimentul a fost organizat în Los Angeles. Gala de premiere se va ține la Madison Square Garden pe 28 ianuarie.

30 Seconds to Mars, The National, Eminem, Childish Gambino și Dave Matthews and Tim Reynolds sunt cei care vor susține concerte înainte de premiile Grammy 2018.

De asemenea, în cadrul galei vor urca pe scenă și Lady Gaga, P!nk, Little Big Town, SZA, Kesha sau Eminem. Bruno Mars și Cardi B vor interpreta remixul piesei "Finesse", care a urcat rapid în topuri, având la acest moment peste 84 de milioane de vizualizări.

Printre ceilalți muzicieni care vor concerta se mai numără și Logic, Alessia Cara și Khalid, care au colaborat la piesa “1-800-273-8255”. Daddy Yankee și  Luis Fonsi vor cânta și ei cea mai cunoscută piesă din 2017, "Despacito".

Lista este completată de Kendrick Lamar, U2, Sam Smith și Elton John. Miley Cyrus este și ea invitată să îl însoțească pe scenă pe Elton John pentru a interpreta una dintre cele mai cunoscut piese ale legendarului britanic. Acesta va primi premiul special, "President's Merit Award".

Kendrick Lamar este nominalizat la șapte premii Grammy, printre care "Album of the Year", pentru "Damn" și "Record of the Year" pentru piesa "Humble".

În 2017, Gala premiilor Grammy a fost dominată de Adele. Artista britanică a primit 5 trofee, inclusiv în cele mai râvnite 3 categorii: "Albumul Anului", "Piesa Anului" și "Înregistrarea Anului". Adele a stabilit astfel un nou record, devenind primul artist care reușește să câștige de două ori cele mai râvnite trei premii Grammy, aceeași performanță fiind atinsă anterior și cu albumul ”21”.

Citește mai multe despre Bruno MarsChildish GambinoEminemLady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jamiroquai a lansat o piesă cu mesaj, intitulată "Now We Are Alone" - AUDIO

Jamiroquai a lansat online un bonus track, pe care-l oferă drept cadou publicului, cu prilejul intrării în noul an. "Now...

Închide