Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Au fost anunțați artiștii care vor concerta în New York înainte de premiile Grammy 2018

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre concertele care vor avea loc înainte de premiile Grammy 2018.

Premiile Grammy vor avea loc în acest an la New York, după mai mult de 10 ani în care evenimentul a fost organizat în Los Angeles. Gala de premiere se va ține la Madison Square Garden pe 28 ianuarie.

30 Seconds to Mars, The National, Eminem, Childish Gambino și Dave Matthews and Tim Reynolds sunt cei care vor susține concerte înainte de premiile Grammy 2018.

De asemenea, în cadrul galei vor urca pe scenă și Lady Gaga, P!nk, Little Big Town, SZA, Kesha sau Eminem. Bruno Mars și Cardi B vor interpreta remixul piesei "Finesse", care a urcat rapid în topuri, având la acest moment peste 84 de milioane de vizualizări.

Printre ceilalți muzicieni care vor concerta se mai numără și Logic, Alessia Cara și Khalid, care au colaborat la piesa “1-800-273-8255”. Daddy Yankee și  Luis Fonsi vor cânta și ei cea mai cunoscută piesă din 2017, "Despacito".

Lista este completată de Kendrick Lamar, U2, Sam Smith și Elton John. Miley Cyrus este și ea invitată să îl însoțească pe scenă pe Elton John pentru a interpreta una dintre cele mai cunoscut piese ale legendarului britanic. Acesta va primi premiul special, "President's Merit Award".

Kendrick Lamar este nominalizat la șapte premii Grammy, printre care "Album of the Year", pentru "Damn" și "Record of the Year" pentru piesa "Humble".

În 2017, Gala premiilor Grammy a fost dominată de Adele. Artista britanică a primit 5 trofee, inclusiv în cele mai râvnite 3 categorii: "Albumul Anului", "Piesa Anului" și "Înregistrarea Anului". Adele a stabilit astfel un nou record, devenind primul artist care reușește să câștige de două ori cele mai râvnite trei premii Grammy, aceeași performanță fiind atinsă anterior și cu albumul ”21”.

Citește mai multe despre Bruno MarsChildish GambinoEminemLady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jamiroquai a lansat o piesă cu mesaj, intitulată "Now We Are Alone" - AUDIO

Jamiroquai a lansat online un bonus track, pe care-l oferă drept cadou publicului, cu prilejul intrării în noul an. "Now...

Închide