Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă piesa "Zombie", cover tribut pentru Dolores O'Riordan realizat de formaţia Bad Wolves

Trupa de heavy metal Bad Wolves a realizat un cover după "Zombie", cel mai popular hit The Cranberries. Solista Dolores O'Riordan a apreciat versiunea și a intenționat să cânte alături de formația din L.A.. Veniturile rezultate în urma coverului vor fi donate celor trei copii ai lui Dolores.

Publicat

pe

Single Bad Wolves Zombie
Single Bad Wolves Zombie │ FOTO: Bad Wolves

"Zombie" este cea mai cunoscută şi celebră piesă a formaţiei The Cranberries, strângând peste 600 de milioane de vizualizări pe YouTube. Sunt şi alte melodii-hit ale lui Dolores care au schimbat lumea şi sunt apreciate de fani. Bad Wolves realizează o reinterpretare plină de sentiment şi chiar pregătise o colaborare cu Dolores pentru acest cover. Din păcate tragicul sfârşit al artistei a împiedicat realizarea înregistrării. Acum trupa oferă o interpretare proprie drept tribut pentru solista The Cranberries.

Acest single are o poveste interesantă. Atunci când Bad Wolves au terminat de înregistrat cel mai nou album şi l-au trimis la casa de discuri Eleven Seven Music, CEO-ul Allen Kovac a ştiut că "Zombie" are ceva special. Întâmplarea face ca Allen Kovac să fi fost şi managerul The Cranberries o lungă perioadă. Ca atare acest cover a ajuns la Dolores O'Riordan.

Artista a apreciat noua versiune şi s-a oferit să înregistreze împreună cu trupa. Despre această conexiune specială solistul Bad Wolves, Tommy Vext a declarat următoarele:

A fost cea mai mare onoare să ştim că lui Dolores i-a plăcut versiunea noastră şi a dorit să cânte pe ea. Suntem întristaţi de pierderea bruscă a artistei şi de faptul că lasă în urmă 3 copii, aşa că vom dona profiturile obţinute de pe urmă melodiei către copii.

Cu o zi înainte de dispariţie, Dolores îi lăsase lui Dan Waite, managerul internaţional Eleven Seven un mesaj în care spunea că abia aşteaptă să intre în studio cu Bad Wolves. "Zombie" are o însemnătate cu atât mai profundă şi dureroasă în această versiune. A se remarca schimbările de versuri, care acum includ şi dronele printre armele de război, dar şi anul 2018 ca perioadă de conflicte şi tragedie.

The Cranberries au cântat în România în anul 2012, la Romexpo acolo unde a răsunat înălţător piesa "Zombie".

Comentează

Trending