Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă piesa "Don't Make Me Wait", o colaborare între Sting și Shaggy

Începutul anului aduce cu sine o colaborare neașteptată între Sting, legenda muzicii rock, și cunoscutul interpret de reggae, Shaggy. Single-ul "Don't Make Me Wait" este o combinație surprinzătoare de sunete caraibiene acompaniate de influențe pop și rock.

Publicat

pe

"Don't Make Me Wait" este primul single extras de pe albumul intitulat "44/876", album ce marchează colaborarea dintre Sting si Shaggy și prezintă dragostea pe care cei doi artiști o poartă pentru muzică, pentru spiritul vibrant al oamenilor și al culturii jamaicane.

Sting și Shaggy s-au cunoscut prin intermediul lui Martin Kierszenbaum, managerul lui Sting, iar colaborarea s-a concretizat imediat după ce Sting a auzit o piesă la care Shaggy lucra. Planul inițial a inclus doar lansarea track-ului "Don't Make Me Wait", însă compatibilitatea artistică dintre cei doi a făcut ca versurile și liniile melodice să vină de la sine, și, în acest fel, a luat naștere un întreg album, ce urmează să fie lansat în luna aprilie a acestui an.

Sting și Shaggy au scris și înregistrat împreună timp de câteva săptămâni în New York, aducând în prim plan muzica ce combina ritmuri caraibiene, moderne și tradiționale, cu energia specifică genurilor pop și rock.

Celor doi li s-au alăturat în studio muzicieni și compozitori din Jamaica și New York - Robbie Shakespeare, Dwayne "iLLwayno" Shippy, Shane Hoosong, Machine Gun Funk, Patexx, Tyrantula, dar și chitaristul lui Sting, Dominic Miller. Aceste sesiuni au fost produse de Sting International, care a mai colaborat în trecut cu Shaggy pentru hit-uri precum "Boombastic" și "It Wasn’t Me".

Sting și Shaggy au interpretat noul single în fața a 20.000 de fani din Kingston, Jamaica, în cadrul concertului caritabil "Shaggy and Friends".

Comentează

Trending