Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single IAMX, "Mile Deep Hollow" - AUDIO

IAMX tocmai a lansat al doilea single de pe viitorul său album, "Mile Deep Hollow". Noul LP soseşte pe 2 februarie şi a fost precedat de single-ul titular "Alive In New Light". Chris Corner şi trupa sa ne oferă o interpretare sensibilă şi optimistă despre forţa care te poate ridica atunci când ai momente proaste.

Publicat

pe

Concert IAMX in Club Control pe 14 martie 2016 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Mile Deep Hollow" a primit o difuzare în premieră cu ocazia ultimului episod din serialul "How to Get Away With Murder". Acea versiune a piesei a fost totuşi acoperită de replicile personajelor, iar acum o putem asculta "pe curat", în întregime. Dacă în "Alive In New Light Light" Chris Corner se declara renăscut într-o nouă lumină, printre sintetizatoare şi glitch-uri audio, în această melodie cineva special îl ridică din abis.

Vocea sa amplă, cu mult ecou şi cu sintetizatoare "picurate" perpetuu în fundal a rămas neschimbată din epoca Sneaker Pimps. Mijlocul piesei găzduieşte un sample de pian şi sintetizator care ne aminteşte de albumele cu care IAMX s-a consacrat, precum "Kingdom of Welcome Addiction" sau "The Alternative". Noul LP al grupului va debuta pe 2 februarie şi va include colaborări surpriză cu Kat Von D.

Chris Corner a avut un an ocupat, între lansarea albumului electronic experimental "Unfall" şi intrarea în studio cu foştii colegi de la Sneaker Pimps. Ultimul material discografic IAMX, "Metanoia" sosea în 2015, fiind promovat printr-o serie de concerte care au adus trupa inclusiv la Bucureşti, în Club Control. Prin acel album Corner îşi regăsea echilibrul, după ani întregi de insomnie.

Acum urcă spre lumină în însoritul Los Angeles şi ne prezintă renaşterea sa în 9 piese proaspete.

Comentează

Trending