Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Ascultă noul single IAMX, "Mile Deep Hollow" - AUDIO

IAMX tocmai a lansat al doilea single de pe viitorul său album, "Mile Deep Hollow". Noul LP soseşte pe 2 februarie şi a fost precedat de single-ul titular "Alive In New Light". Chris Corner şi trupa sa ne oferă o interpretare sensibilă şi optimistă despre forţa care te poate ridica atunci când ai momente proaste.

Concert IAMX in Club Control pe 14 martie 2016 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

"Mile Deep Hollow" a primit o difuzare în premieră cu ocazia ultimului episod din serialul "How to Get Away With Murder". Acea versiune a piesei a fost totuşi acoperită de replicile personajelor, iar acum o putem asculta "pe curat", în întregime. Dacă în "Alive In New Light Light" Chris Corner se declara renăscut într-o nouă lumină, printre sintetizatoare şi glitch-uri audio, în această melodie cineva special îl ridică din abis.

Vocea sa amplă, cu mult ecou şi cu sintetizatoare "picurate" perpetuu în fundal a rămas neschimbată din epoca Sneaker Pimps. Mijlocul piesei găzduieşte un sample de pian şi sintetizator care ne aminteşte de albumele cu care IAMX s-a consacrat, precum "Kingdom of Welcome Addiction" sau "The Alternative". Noul LP al grupului va debuta pe 2 februarie şi va include colaborări surpriză cu Kat Von D.

Chris Corner a avut un an ocupat, între lansarea albumului electronic experimental "Unfall" şi intrarea în studio cu foştii colegi de la Sneaker Pimps. Ultimul material discografic IAMX, "Metanoia" sosea în 2015, fiind promovat printr-o serie de concerte care au adus trupa inclusiv la Bucureşti, în Club Control. Prin acel album Corner îşi regăsea echilibrul, după ani întregi de insomnie.

Acum urcă spre lumină în însoritul Los Angeles şi ne prezintă renaşterea sa în 9 piese proaspete.

Citește mai multe despre IAMX
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Carla’s Dreams anunță "Monomaniac", un nou concert la Arenele Romane

Pe 5 mai, Carla’s Dreams va susține cel de-al treilea concert la Arenele Romane. Show-ul se numește “Monomaniac”, prilej cu...

Închide