Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Franz Ferdinand, "Feel the Love Go" - AUDIO

Franz Ferdinand e în vâltoarea creaţiei, prezentând publicului două piese în ultimele 24 de ore. După ce au cântat live "Paper Cages" muzicienii au lansat şi single-ul "Feel the Love Go". Piesa poate fi ascultată mai jos şi este doldora de influenţe electronice.

Publicat

pe

Single Franz Ferdinand Feel the Love Go
Single Franz Ferdinand Feel the Love Go │ FOTO: Franz Ferdinand

Noua melodie este extrasă de pe viitorul album al trupei, care va sosi luna viitoare. LP-ul poartă numele de "Always Ascending" şi vine după o pauză de 5 ani. A fost deja prefaţat de melodia şi videoclipul cu acelaşi nume, un material vizual cu gravitaţie ciudată. "Feel the Love Go" este mai mult decât indie rock, pentru că resimţim influenţe de funk şi disco, iar spre final apar şi instrumentele de jazz.

Saxofonul acela este extrem de posh şi chic şi face piesa mai mult decât catchy, ci cu adevărat dansabilă. Evocă pantaloni evazaţi şi podeaua multicoloră a unui club de dans. "Always Ascending" este albumul cu numărul 5 pentru formaţia britanică. Noul single a debutat în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la Beats 1, unde liderul grupului a acordat şi un interviu.

Alex Kapranos a oferit detalii despre colaborarea cu producătorul Philippe Zdar, care face parte din duetul electronic Cassius. După ce noul disc apare pe 9 februarie, Franz Ferdinand pleacă în turneu în SUA, începând cu luna aprilie. Chiar dacă au trecut 5 ani de la ultimul release de studio, muzicienii nu au stat degeaba, realizând un album colaborativ cu Sparks în 2015, numit "FFS".

Faţă de precedentele lansări de discuri, acum formaţia are un membru în plus, pe Julian Corrie. Talentul său de a cânta la multiple instrumente, energia sa şi viziunea unică au fost lăudate de solist în acelaşi interviu mai sus amintit.

Trending