Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ascultă noul single Franz Ferdinand, "Feel the Love Go" - AUDIO

Franz Ferdinand e în vâltoarea creaţiei, prezentând publicului două piese în ultimele 24 de ore. După ce au cântat live "Paper Cages" muzicienii au lansat şi single-ul "Feel the Love Go". Piesa poate fi ascultată mai jos şi este doldora de influenţe electronice.
Single Franz Ferdinand Feel the Love Go

Single Franz Ferdinand Feel the Love Go (foto: Franz Ferdinand)

Noua melodie este extrasă de pe viitorul album al trupei, care va sosi luna viitoare. LP-ul poartă numele de "Always Ascending" şi vine după o pauză de 5 ani. A fost deja prefaţat de melodia şi videoclipul cu acelaşi nume, un material vizual cu gravitaţie ciudată. "Feel the Love Go" este mai mult decât indie rock, pentru că resimţim influenţe de funk şi disco, iar spre final apar şi instrumentele de jazz.

Saxofonul acela este extrem de posh şi chic şi face piesa mai mult decât catchy, ci cu adevărat dansabilă. Evocă pantaloni evazaţi şi podeaua multicoloră a unui club de dans. "Always Ascending" este albumul cu numărul 5 pentru formaţia britanică. Noul single a debutat în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la Beats 1, unde liderul grupului a acordat şi un interviu.

Alex Kapranos a oferit detalii despre colaborarea cu producătorul Philippe Zdar, care face parte din duetul electronic Cassius. După ce noul disc apare pe 9 februarie, Franz Ferdinand pleacă în turneu în SUA, începând cu luna aprilie. Chiar dacă au trecut 5 ani de la ultimul release de studio, muzicienii nu au stat degeaba, realizând un album colaborativ cu Sparks în 2015, numit "FFS".

Faţă de precedentele lansări de discuri, acum formaţia are un membru în plus, pe Julian Corrie. Talentul său de a cânta la multiple instrumente, energia sa şi viziunea unică au fost lăudate de solist în acelaşi interviu mai sus amintit.

Citește mai multe despre Franz Ferdinand
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a trupei Breaking Benjamin, "Red Cold River" - AUDIO

Anul 2018 a început cu mult rock alternativ şi după ce am putut asculta o piesă nouă a celor de...

Închide