Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Charlie Puth, "If You Leave Me Now" (feat. Boyz II Men) - AUDIO

Charlie Puth începe anul 2018 cu o colaborare neașteptată, cu trupa Boyz II Men. Noul single al artistului american se numește "If You Leave Me Now" și este o piesă lentă, înregistrată a capella.

Publicat

pe

Charlie Puth
Charlie Puth

Lansarea piesei "If You Leave Me Now" a venit însoțită de un mesaj din partea artistului. Charlie Puth și-a anunțat fanii că noul său album, ”Voicenotes”, nu este încă gata pentru lansare, single-ul venind ca un cadou de consolare.

”Deci am vești bune și vești proaste. Vestea proastă este că trebuie să amân lansarea albumului. Lucrez la producția albumului de unul singur și asta implică multă muncă. De asemenea, în opinia mea, albumul nu este perfect încă. Cu toate astea, va fi lansat anul acesta, în curând. Dar ca să mă revanșez față de voi, iată și vestea bună. Lansez o piesă pe care am înregistrat-o cu Boys II Men. Și este una dintre piesele mele preferate, dintre cele compuse de mine. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere”, scria Charlie Puth pe pagina sa de Facebook înainte de lansarea single-ului "If You Leave Me Now".

Single-ul a primit deja aprecieri din partea publicației americane Billboard, Taylor Weatherby notând ”falsetto-ul impresionant al lui Puth”.

AUDIO: Charlie Puth - "If You Leave Me Now" (feat. Boyz II Men)

Charlie Puth a ajuns în atenția publicului în 2015, cu single-ul de debut "See You Again", soundtrack al filmului ”Fast & Furious 7”, înregistrat în amintirea actorului Paul Walker. Piesa a staționat pe prima poziție în topul US Billboard Hot 100 vreme de 12 săptămâni consecutive.

Albumul său de debut, ”Nine Track Mind”, a fost lansat în ianuarie 2016. Discul a inclus single-urile "One Call Away" și "We Don't Talk Anymore".

Comentează

Trending