Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Ascultă noul single Charlie Puth, "If You Leave Me Now" (feat. Boyz II Men) - AUDIO

Charlie Puth începe anul 2018 cu o colaborare neașteptată, cu trupa Boyz II Men. Noul single al artistului american se numește "If You Leave Me Now" și este o piesă lentă, înregistrată a capella.
Charlie Puth

Charlie Puth

Lansarea piesei "If You Leave Me Now" a venit însoțită de un mesaj din partea artistului. Charlie Puth și-a anunțat fanii că noul său album, ”Voicenotes”, nu este încă gata pentru lansare, single-ul venind ca un cadou de consolare.

”Deci am vești bune și vești proaste. Vestea proastă este că trebuie să amân lansarea albumului. Lucrez la producția albumului de unul singur și asta implică multă muncă. De asemenea, în opinia mea, albumul nu este perfect încă. Cu toate astea, va fi lansat anul acesta, în curând. Dar ca să mă revanșez față de voi, iată și vestea bună. Lansez o piesă pe care am înregistrat-o cu Boys II Men. Și este una dintre piesele mele preferate, dintre cele compuse de mine. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere”, scria Charlie Puth pe pagina sa de Facebook înainte de lansarea single-ului "If You Leave Me Now".

Single-ul a primit deja aprecieri din partea publicației americane Billboard, Taylor Weatherby notând ”falsetto-ul impresionant al lui Puth”.

AUDIO: Charlie Puth - "If You Leave Me Now" (feat. Boyz II Men)

Charlie Puth a ajuns în atenția publicului în 2015, cu single-ul de debut "See You Again", soundtrack al filmului ”Fast & Furious 7”, înregistrat în amintirea actorului Paul Walker. Piesa a staționat pe prima poziție în topul US Billboard Hot 100 vreme de 12 săptămâni consecutive.

Albumul său de debut, ”Nine Track Mind”, a fost lansat în ianuarie 2016. Discul a inclus single-urile "One Call Away" și "We Don't Talk Anymore".

Citește mai multe despre Charlie Puth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Au crescut vânzările de casete și discuri de vinil

În 2017, oamenii s-au reorientat către variantele clasice – discuri de vinil și casete – pentru a-și procura cea mai...

Închide