Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a trupei Breaking Benjamin, "Red Cold River" - AUDIO

Anul 2018 a început cu mult rock alternativ şi după ce am putut asculta o piesă nouă a celor de la A Perfect Circle, acum revine şi Breaking Benjamin. Noul single al trupei se numeşte "Red Cold River" şi poate fi ascultat mai jos.

Publicat

pe

Single Breaking Benjamin Red Cold River
Single Breaking Benjamin Red Cold River │ FOTO: Breaking Benjamin

"Red Cold River" este o piesă surprinzător de heavy pentru trupa americană, care a avut o abordare ceva mai light pe ultimele release-uri. Breaking Benjamin se pregăteşte să lanseze albumul cu numărul 6 din carieră, la 3 ani după "Dark Before Dawn". Noul LP se numeşte "Ember" şi va sosi în această primăvară. Formaţia s-a aflat într-o pauză de 6 ani între 2009 şi 2015, iar multă lume a crezut că grupul nu va rezista acelei perioade.

Pauza s-a soldat totuşi cu schimbări majore de componenţă, doar liderul trupei Ben Burnley rămânând din formaţia veche. "Dark Before Dawn" a fost foarte bine primit în 2015, debutând pe locul întâi în Billboard 200 Album Chart. A fost o premieră pentru trupă şi acel disc a ajuns să fie certificat "Gold" în Statele Unite, vânzând peste 500.000 de unităţi.

Breaking Benjamin începe 2018 în trena unui turneu de succes în Statele Unite şi se pregăteşte de o serie de concerte începând cu 12 ianuarie. Îi vor avea pe cei de la Avenged Sevenfold şi Bullet for My Valentine drept co-headlineri. Putem spune că formaţia a renăscut din propria cenuşă, după ce Ben Burnley s-a luptat ani buni la tribunal cu foştii membri ai formaţiei şi a avut şi probleme serioase de sănătate.

Pentru noul LP ni s-a promis un sunet mai heavy, alternat cu refrene melodioase.

Trending