Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Thirty Seconds to Mars, "Dangerous Night" - AUDIO

Thirty Seconds to Mars a lansat piesa "Dangerous Night", al doilea single de pe viitorul său album. Acest al cincilea disc al trupei nu are un nume sau o dată de lansare, dar ştim că este asociat filmului documentar "A Day In The Life of America".

Publicat

pe

Single Thirty Seconds to Mars Dangerous Night
Single Thirty Seconds to Mars Dangerous Night │ FOTO: Thirty Seconds to Mars

"Dangerous Night" este imnul pop al unei noapte de petreceri, cu drop-uri de EDM înlocuind percuţia clasică rock. Cu fiecare album nou Thirty Seconds to Mars a renunţat tot mai mult la instrumentele clasice şi a trecut la sample-uri electronice. Trendul continuă cu acest single, iar Jared Leto ne oferă un pop plin de vocalize şi o invitaţie la o poveste periculoasă de dragoste.

Începutul piesei e oarecum în stilul clasic Thirty Seconds to Mars, deşi acel riff de chitară light poate surprinde puţin. În ultima vreme grupul american a fost catalogat drept creator de muzică "stadium rock", dar o descriere mai bună ar fi "alternative pop". Au trecut 5 ani de la albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", perioadă în care Leto s-a metamorfozat în Jokerul din Batman şi a câştigat un Oscar pentru prestaţia din pelicula "Dallas Buyers Club".

Imediat după lansarea noului single, trupa l-a cântat live în cadrul emisiunii "The Late Show With Stephen Colbert". A fost prima reprezentaţie live a acestei piese, iar modul în care a fost filmat concertul a fost inedit. A fost implicat un braţ robotic perfect sincronizat cu mişcările artiştilor şi ale unor dansatori de pe scenă.

Nu e prima oară când Thirty Seconds to Mars face experimente vizuale de gen, pentru că muzicienii s-au filmat cu o cameră termică în cadrul VMA 2017, cântând piesa "Walk on Water". Formaţia a cântat în România pe 5 iulie 2014, în cadrul unui concert atipic, axat pe piese acustice şi cu o atmosferă intimă, aproape de fani.

Comentează

Trending