Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Ascultă noua piesă Thirty Seconds to Mars, "Dangerous Night" - AUDIO

Thirty Seconds to Mars a lansat piesa "Dangerous Night", al doilea single de pe viitorul său album. Acest al cincilea disc al trupei nu are un nume sau o dată de lansare, dar ştim că este asociat filmului documentar "A Day In The Life of America".
Single Thirty Seconds to Mars Dangerous Night

Single Thirty Seconds to Mars Dangerous Night (foto: Thirty Seconds to Mars)

"Dangerous Night" este imnul pop al unei noapte de petreceri, cu drop-uri de EDM înlocuind percuţia clasică rock. Cu fiecare album nou Thirty Seconds to Mars a renunţat tot mai mult la instrumentele clasice şi a trecut la sample-uri electronice. Trendul continuă cu acest single, iar Jared Leto ne oferă un pop plin de vocalize şi o invitaţie la o poveste periculoasă de dragoste.

Începutul piesei e oarecum în stilul clasic Thirty Seconds to Mars, deşi acel riff de chitară light poate surprinde puţin. În ultima vreme grupul american a fost catalogat drept creator de muzică "stadium rock", dar o descriere mai bună ar fi "alternative pop". Au trecut 5 ani de la albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", perioadă în care Leto s-a metamorfozat în Jokerul din Batman şi a câştigat un Oscar pentru prestaţia din pelicula "Dallas Buyers Club".

Imediat după lansarea noului single, trupa l-a cântat live în cadrul emisiunii "The Late Show With Stephen Colbert". A fost prima reprezentaţie live a acestei piese, iar modul în care a fost filmat concertul a fost inedit. A fost implicat un braţ robotic perfect sincronizat cu mişcările artiştilor şi ale unor dansatori de pe scenă.

Nu e prima oară când Thirty Seconds to Mars face experimente vizuale de gen, pentru că muzicienii s-au filmat cu o cameră termică în cadrul VMA 2017, cântând piesa "Walk on Water". Formaţia a cântat în România pe 5 iulie 2014, în cadrul unui concert atipic, axat pe piese acustice şi cu o atmosferă intimă, aproape de fani.

Citește mai multe despre 30 Seconds to Mars
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Canalul de YouTube Cat Music are cei mai mulți abonați din România

Cu peste 4 milioane de abonați și peste 4,5 miliarde de vizualizări, canalul de YouTube Cat Music este cel mai...

Închide