Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă noua melodie A Perfect Circle, "Disillusioned" - AUDIO

Trupa de rock alternativ A Perfect Circle a început perfect anul 2018, cu un single numit "Disillusioned". Acesta a fost prezentat publicului în primele ore ale anului, ca un cadou din partea formaţiei şi ca preview pentru viitorul album.
Single A Perfect Circle Disillusioned

Single A Perfect Circle Disillusioned (foto: A Perfect Circle)

Supergrupul din Los Angeles lansa melodia "The Doomed" în toamna lui 2017, oferind şi primele detalii despre un viitor LP. Acesta este primul disc al trupei din ultimii 14 ani şi este aşteptat cu nerăbdare de către fani. "Disillusioned" a lăsat în urmă ţipetele nervoase ale solistului Maynard de pe piesa "Judith" şi include o neaşteptată porţiune a capella.

Prin lungimea acestui single ne ducem cu gândul la o melodie TOOL chiar, proiectul principal al vocalului James Maynard. Ca şi "The Doomed", acest single descrie starea actuală a societăţii moderne. Gratificarea instantă şi obsesia pentru "silicon", mai bine zis pentru smartphone e abordată în mod fin, metaforic şi totul pe un instrumental visător şi transcendental.

A Perfect Circle nu încearcă să îşi convingă publicul prin violenţă, ci mai degrabă printr-un sound molatec, matur şi pătrunzător. Acest grup all stars este proiectul lui James Maynard Keenan, hiperactiv în ultimii ani cu trupa Puscifer. I se alătură James Iha de la Smashing Pumpkins, Billy Howerdel de la Ashes Divide şi Matt McJunkins de la Eagles of Death Metal.

Toboşarul Jeff Friedl completează un lineup care a făcut furori la începutul anilor 2000, având melodii pe coloane sonore de filme precum "Constantine" sau "Resident Evil". Au trecut 14 ani de la albumul APC "Emotive", iar în 2018 vom auzi în sfârşit un material discografic nou. Trupa sau mai bine zis liderul său a făcut o pasiune din teasere şi păcălirea fanilor, dar şi din interdicţia totală a smartphone-urilor la concerte.

Ca atare mesajul lui "Disillusioned" nu prea surprinde. Având în vedere ce a declarat Maynard James în cadrul podcastului lui Joe Rogan anul trecut, programul ideal de lansare a unui LP ar fi în primăvară, deci îi aşteptăm pe muzicieni cu material nou în intervalul martie-mai.

Citește mai multe despre A Perfect Circle
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua colaborare dintre Lil Wayne şi Nicki Minaj, "5 Star" - AUDIO

Moda rapperilor care lansează "mixtape-uri" nu a trecut nici măcar în prag de 2018. Lil Wayne devine festiv în perioada...

Închide