Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Ascultă noua colaborare dintre Lana Del Rey şi BØRNS, "God Save Our Young Blood" - AUDIO

După un 2017 care a adus lansarea unui album nou, Lana Del Rey începe 2018 printr-o colaborare cu artistul BORNS. Cei doi au cântat împreună pe piesa "God Save Our Young Blood", pe care vă invităm să o ascultaţi mai jos.
Single BORNS Lana Del Rey God Save Our Young Blood

Single BORNS Lana Del Rey God Save Our Young Blood (foto: BORNS)

Noul single este extras de pe viitorul album al lui BØRNS, "Blue Madonna", care va sosi pe 12 ianuarie. "God Save Our Young Blood" este o piesă indie prin definiţie, cu accente de melodramatic pop şi chorusuri de imn cântat la festivaluri în aer liber. Artistul american este la al doilea album abia, fiind activ în industria muzicală din 2010.

Tânărul de 25 de ani lansa primul album de studio în 2015, acesta fiind intitulat "Dopamine". "God Save Our Young Blood" a fost prezentat oficial în cadrul emisiunii World Record la Beats 1 de către MC-ul Matt Wilkinson. BØRNS a fost prezent pentru a oferi detalii despre noul release şi colaborarea cu Lana Del Rey. A citat influenţe de The Beach Boys pe material şi mai ales o fascinaţie pentru clapele şi octavele abordate de Brian Wilson.

BØRNS şi Lana Del Rey s-au întâlnit pentru prima oară în mediul virtual, putând o discuţie pe Facetime. Cântăreţul din Michigan se declară fascinat de vocea Lanei, dar şi de talentul său la compoziţie. Muzicianul a ajuns să o cunoască pe Lana prin sora sa, Chuck, fotografa care se ocupase de artworkul noului LP.

În 2017 am mai auzit-o pe Lana Del Rey colaborând cu Stevie Nicks de la Fleetwood Mac, cu The Weekend şi A$AP Rocky pe piese de pe albumul "Lust For Life". În 2016, BØRNS a cântat pentru prima oară în România în cadrul Summer Well Festival 2016.

Citește mai multe despre BØRNSLana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie A Perfect Circle, "Disillusioned" - AUDIO

Trupa de rock alternativ A Perfect Circle a început perfect anul 2018, cu un single numit "Disillusioned". Acesta a fost...

Închide