Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ascultă noua colaborare dintre Lana Del Rey şi BØRNS, "God Save Our Young Blood" - AUDIO

După un 2017 care a adus lansarea unui album nou, Lana Del Rey începe 2018 printr-o colaborare cu artistul BORNS. Cei doi au cântat împreună pe piesa "God Save Our Young Blood", pe care vă invităm să o ascultaţi mai jos.
Single BORNS Lana Del Rey God Save Our Young Blood

Single BORNS Lana Del Rey God Save Our Young Blood (foto: BORNS)

Noul single este extras de pe viitorul album al lui BØRNS, "Blue Madonna", care va sosi pe 12 ianuarie. "God Save Our Young Blood" este o piesă indie prin definiţie, cu accente de melodramatic pop şi chorusuri de imn cântat la festivaluri în aer liber. Artistul american este la al doilea album abia, fiind activ în industria muzicală din 2010.

Tânărul de 25 de ani lansa primul album de studio în 2015, acesta fiind intitulat "Dopamine". "God Save Our Young Blood" a fost prezentat oficial în cadrul emisiunii World Record la Beats 1 de către MC-ul Matt Wilkinson. BØRNS a fost prezent pentru a oferi detalii despre noul release şi colaborarea cu Lana Del Rey. A citat influenţe de The Beach Boys pe material şi mai ales o fascinaţie pentru clapele şi octavele abordate de Brian Wilson.

BØRNS şi Lana Del Rey s-au întâlnit pentru prima oară în mediul virtual, putând o discuţie pe Facetime. Cântăreţul din Michigan se declară fascinat de vocea Lanei, dar şi de talentul său la compoziţie. Muzicianul a ajuns să o cunoască pe Lana prin sora sa, Chuck, fotografa care se ocupase de artworkul noului LP.

În 2017 am mai auzit-o pe Lana Del Rey colaborând cu Stevie Nicks de la Fleetwood Mac, cu The Weekend şi A$AP Rocky pe piese de pe albumul "Lust For Life". În 2016, BØRNS a cântat pentru prima oară în România în cadrul Summer Well Festival 2016.

Citește mai multe despre BØRNSLana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie A Perfect Circle, "Disillusioned" - AUDIO

Trupa de rock alternativ A Perfect Circle a început perfect anul 2018, cu un single numit "Disillusioned". Acesta a fost...

Închide