Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

X Factor 2017: Horia Breciu și-a ales concurenții pentru dueluri

Etapa de Bootcamp reprezintă un pas important în cadrul "jocului" X Factor. Prima parte a acestei etape este reprezentată de ocuparea scaunelor mult visate pentru a putea trece în runda următoare.
Juriu X Factor 2017

Juriu X Factor 2017

Pe scenă se află patru scaune pentru fiecare categorie care pot duce mai departe cei mai buni concurenți. În urma interpretării susținute de fiecare concurent, juratul desemnat ca îndrumător muzical al respectivei categorii, decide dacă acesta va fi sau nu așezat pe scaun. Așezarea pe scaun a unui concurent are semnificația salvării acelui concurent. Dacă la finalul interpretării un concurent nu a fost așezat pe scaun, acesta va părăsi concursul.

Totuși, chiar dacă un concurent a fost așezat pe scaun de către juratul îndrumător, acesta nu este în siguranță până când nu termină de cântat și ultimul concurent din categoria respectivă. Chiar dacă toate locurile pe scaune sunt ocupate, un concurent poate impresiona juratul îndrumător, iar acesta din urma poate decide să ridice de pe scaun un concurent și să îl trimită acasă, iar scaunul sa fie ocupat de alt concurent.

Echipa lui Horia Brenciu la X Factor 2017

În seara de 1 decembrie 2017, concurenții din echipa lui Horia Brenciu au ajuns în pragul emoțiilor din Bootcamp. Vlad Gliga, Katerina Biehu, Alexandra Crăiescu și Jeremy Ragsdale pot răsufla liniștiți pentru moment.

Vlad Gliga este un tânăr de 28 de ani din Cluj-Napoca, care provine dintr-o familie în care muzica este tradiție. Vlad a interpretat piesa "Dancing On My Own".

Ucraineanca de 25 de ani, Katerina Biehu, a impresionat cu interpretarea piesei "If I Were A Boy".

Alexandra Crăescu este o cântăreață cunoscută în lumea artistică de mai mulți ani, iar anul acesta a ajuns chiar și în semifinala Eurovision România. Tânăra a impresionat publicul și de data aceasta cu abilitățile sale vocale. Alexandra a cântat "One", piesa celor de la U2.

Jeremy Ragsdale este un profesor de canto din SUA, care s-a îndrăgostit de România. În Bootcamp, Jeremy a interpretat melodia "I Have Nothing" a lui Whitney Houston.

Echipa lui Ștefan Bănică la X Factor 2017

Prima echipă care a trecut prin emoțiile primei runde de Bootcamp a fost cea a lui Ștefan Bănică - echipa băieților. Artistul a ales să meargă mai departe cu Salvatore Pierluca, Gabriel Haralambie Lefter, Anton Banaghan și Alin Buruiană.

Salvatore Pierluca este un tânăr de 23 de ani, originar din Italia. În Bootcamp, Salvatore a interpretat piesa "A Sky Full of Stars", iar interpretarea sa i-a asigurat un loc în concurs.

Gabriel Haralambie Lefter, tânărul de 19 ani, i-a uimit pe cei patru jurați cu vocea sa și cu abilitatea de cânta mai multe genuri muzicale. Piesa cântată de Gabriel și cu ajutorul căreia a ocupat un scaun a fost "A Song For You" a lui Ray Charles.

Povestea tristă de viață a lui Anton Banaghan (a fost abandonat de părinții biologici din România, dar și de către cei adoptivi din Irlanda) nu l-a oprit din a-și fructifica visul, iar momentul său din acestă etapă a emisiunii a fost apreciat atât de juratul îndrumătorii, cât și de ceilalți antrenori.

Alin Buruiană, tânărul de 22 ani cu voce de operă a încântat din nou, ascultătorii cu un glas remarcabil. Alin a cântat melodia "Ave Maria", interpretată de Luciano Pavarotti.

Echipa Deliei la X Factor 2017

Delia a fost următorul jurat care a trecut prin emoțiile alegerilor. Echipa fetelor a luat o nouă formă, iar Alina Mocanu, Ioana Mîrți, Teodora Sava și Francesca Nicolescu sunt norocoasele care au mers mai departe.

Deși emoțiile au fost la ele acasă, Alina a reușit să treacă peste ele și să creeze un moment care cu greu poate fi uitat. "All I Could Do Was Cry" a fost melodia interpretată de tânără.

La doar 15 ani, Ioana Mîrți a reușit să îi impresioneze pe Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams. Ioana a cântat piesa lui Adele, "When We Were Young".

Teodora Sava, o adolescentă de doar 15 ani din Piatra Neamț s-a dedicat muzicii încă din primii ani de viață. Iubirea pentru muzică și pasiunea cu care interpretează au putut fi observate și în Bootcamp unde Teodora a cântat "Firework", melodia lui Katy Perry.

Interpretarea extrem de emoționantă și de sensibilă a Francescăi, tânăra de 14 ani, i-a cucerit pe cei patru jurați și a înlăcrimat-o și pe Delia. Piesa "Jealous" a fost cântată în amintirea profesoare de română a fetei.

 

 

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia MatacheHoria BrenciuȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lord of the Dance revine în România cu spectacolul "Dangerous Games"

Lord of the Dance – "Dangerous Games", show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine în primăvara anului viitor la Sala...

Închide