Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

X Factor 2017: concurenții care merg în Galele Live

După prima etapă a Bootcamp-ului, cea a ocupării scaunelor, concurenții au trecut printr-o altă probă plină de emoții: cea a duelurilor. Cei patru jurați X Factor și-au ales câte patru concurenți, respectiv trupe, care să treacă și de acest pas.
Katerina Biehu X Factor 2017

Katerina Biehu X Factor 2017

După ce Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu și-au ales concurenții pentru dueluri, a venit rândul lui Carla's Dreams. Joi, 7 decembrie, artistul a ales să meargă mai departe cu Ad Libitum (patru tineri cu voci grave - Tiberiu Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța), Flashback (grup format din trei concurenți care au mai fost pe scena X Factor - Ștefan Condrea, Danil Murzac și Max Fall), 18.27 (grupul format din Răzvan Șurche, un barman de 21 de ani din București, Teodor Danci fost concurent ”Next Star”, Antonio Pican, din Moreni, și Dragoș Alecsa, din Onești) și Dream Girls (trupă formată din Valeria Pașa, din Chișinău, italianca Francesca Cancelieri și bucovineanca Bianca Sumanariu).

Pe 8 decembrie 2017, concurenții au intrat la dueluri în cadrul unor perechi alese.

Echipa Delia

Delia a hotărât să meargă în etapa duelurilor cu Alina Mocanu, Ioana Mirți, Teodora Sava și Francesca Nicolescu. Perechile formate pentru dueluri au fost următoarele:

Alina Mocanu vs. Teodora Sava

Alina a interpretat cu emoție piesa lui Adele, "All I Ask".

"The Voice Whitin" a fost melodia pe care Teodora a cântat-o.

După cele două momente, jurații au avut de spus numai cuvinte de laudă, considerând că vocile fetelor sunt unele dintre cele mai bune din concurs. "Sunteți preferatele mele din acest sezon. Amândouă", a spus Ștefan. "Eu cred că sunteți ambele cele mai pregătite pentru gale din grupul tău, Delia, nu în general. Favorita mea din grupa Deliei este Alina. Tu ești memorabilă, dar până la nivelul ei de voce (Teodora) mai ai de lucru", au fost vorbele solistului Carla's Dreams.

Ioana Mirți vs. Francesca Nicolescu

Ioana a cântat piesa de la Years & Years - "Eyes Shut".

Francesca a urcat pe scenă cu interpretarea melodiei "Lay Me Down" (Sam Smith)

"Eu n-o să vă laud. Vreau să spun că momentele voastre din Bootcamp au fost mai bune", a avut de comentat Carla's. Brenciu i s-a adresat Francescăi: "M-ai convins atunci (Bootcamp). Acum te-am văzut puțin ezitând la început".

Delia a decis să meargă în Galele Live cu Alina și Teodora.

Echipa Ștefan Bănică

Ștefan a hotărât să meargă în etapa duelurilor cu Alin Buruiană, Anton Banaghan, Haralambie Lefter și Salvatore Pierluca. Perechile formate pentru dueluri au fost următoarele:

Alin Buruiană vs. Salvatore Pierluca

Alin a trezit nostalgia publicului cu piesa lui Aurelian Andreescu - "Copacul".

Pierluca ne-a transportat în filmul James Bond Spectre cu melodia ce apare pe coloana sonoră a acestui lungmetraj - "Spectre".

"Ai un ton de soprană, de coloratură extraordinar, Alin, și, crede-mă, dacă va fi cazul să ne despărțim în seara asta, vreau să cred din suflet că îți vei continua această carieră pentru că eu cred în tine", a spus Horia. "A fost un duel senzațional! Nu știu ce aș face în locul lui Ștefan. E greu.", a spus Delia.

Gabriel Haralambie vs. Anton Banaghan

"Hero", piesa lui Mariah Carey a fost alegerea pentru Gabriel.

Anton Banaghan a interpretat la proba duelurilor de la X Factor melodia lui Ed Sheeran - "Supermarket Flowers".

"Bravo! Bravo, Anton! Bravo, Haralambie!", au fost vorbele lui Ștefan care au dat startul comentariilor juraților. "Cred că ambii ați fost mai slabi decât în Bootcamp. Asta-i sigur, dar cred că domnul Bănică, oricum, nu o să își facă votul pentru Gale bazându-se doar pe ziua de azi", a spus Carla's.

Ștefan a decis să meargă în Galele Live cu Pierluca și Anton.

Echipa Horia Brenciu

Horia a hotărât să meargă în etapa duelurilor cu Vlad Gliga, Katerina Biehu, Alexandra Crăescu și Jeremy Ragsdale. Perechile formate pentru dueluri au fost următoarele:

Vlad Gliga vs. Jeremy Ragsdale

Vlad a interpretat la proba duelurilor de la X Factor melodia lui Robbie Williams - "Love My Life".

Jeremy a cântat "Rolling In The Deep", cunoscuta piesa a lui Adele.

"Bravo, bă, băiatule! Bravo! Ești minunat! Ești preferatul meu!", i-a spus Delia lui Jeremy. "Dacă putem compara, avem un băiat de-al nostru din Cluj, sensibil, cu o voce bună pus alături de un super spectacol din toate punctele de vedere - siguranță, tehnică vocală", a adăugat Bănică.

Katerina Biehu vs. Alexandra Crăescu

Katerina a interpretat cântecul lui Rag'n'Bone Man - "Skin".

Alexandra Crăescu a interpretat la proba duelurilor de la X Factor melodia lui Celine Dion - "All By Myself".

"Alexandra e sigur mai experimentă decât Katia și asta se simte în modul de interpretare, dar Katia, nu știu dacă a mai observat altcineva, după ce a terminat piesa <<s-a trezit>>. Ceea ce e un moment foarte important și un moment care cred că ar putea influența votul", au comentat solistul Carla's Dreams. "Ați fost foarte bune! Excelente, iar domnul Brenciu sunt convins că știe cel mai bine ce are de făcut. Felicitări!", a spus Ștefan.

Horia a decis să meargă în Galele Live cu Jeremy și Katerina

Echipa Carla's Dreams

Carla's a hotărât să meargă în etapa duelurilor cu Ad Libitum, Flashback, 18.27 și Dream Girls. Perechile formate pentru dueluri au fost următoarele:

Ad Libitum vs. Flashback

Grupul Ad Libitum a interpretat la proba duelurilor melodia celor de la Phoenix - "Nunta".

Flashback a încântat audiența cu "Numb/Encore" (Linkin Park și Jay-Z)

"Ați fost foarte buni, ați avut energie bună. Felicitări! A fost bine. Bravo!", le-a transmis Delia membrilor Flashback. "Ad Libitum, îmi place piesa asta. E rock sănătos și voi ați <<rockuit>> scena sănătos. Bravo!", a continuat jurata.

18.27 vs. Dream Girls

Trupa 18.27 a interpretat melodia lui Rag'n'Bone Man - "Human".

Dream Girls au cântat "Single Ladies", unul dintre hit-urile lui Beyonce.

"E de aplaudat faptul că într-un timp atât de scurt ați reușit asemenea performanțe. Bravo, și băieții, și fetele. Fetele au sunat foarte bine, deci ați început bine de tot, v-ați dozat. Poate sunați cel mai bine ca grup, adică din tot ce am auzit până acum, de un grup construit în câteva săptămâni", a fost de părere Ștefan. "Nu m-am plictisit la momentul vostru, ceea ce e foarte important", le-a spus Brenciu celor de la 18.27.

Carla's Dreams a decis să meargă în Galele Live cu Ad Libitum și Flashback.

Așadar, Delia le-a ales pe Teodora Sava şi Alina Mocanu, Ştefan merge pe mâna lui Pierluca Salvatore şi Anton Banaghan, Horia mizează pe Katerina Biehu şi Jeremy Ragsdale, în timp ce Carla's va fi prezent în Galele Live cu trupele Ad Libitum şi Flashback.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia MatacheHoria BrenciuȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017 are o inimă nouă după un transplant reuşit

Salvador Sobral, vocea de aur care a câştigat Eurovision 2017 a primit un transplant de inimă săptămâna trecută, operaţia fiind...

Închide