Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Următorul album al lui Kanye West s-ar putea numi "Turbo Grafx 16"

Kanye West este cea mai controversată figură din rap-ul modern, fie că vorbim despre spitalizarea sa la psihiatrie sau declaraţiile megalomane. Este un artist cu un fanbase solid, care abia aşteaptă să audă succesorul discului "The Life of Pablo". Noul release ar urma să poarte numele de "Turbo Grafx 16", iar indicii şi detalii despre acest LP au început să apară online de ceva vreme.

Publicat

pe

Kanye West live la concertul 121212 Sandy Relief la Madison Square Garden
Kanye West live la concertul 121212 Sandy Relief la Madison Square Garden

"The Life of Pablo" sosea în februarie 2016, deci mai are puţin şi împlineşte 2 ani. Numele "Turbo Grafx 16" a apărut la doar 2 săptămâni după acel debut şi nu poate fi considerat drept alegerea finală a lui Yeezy. Chiar şi precedentul album a trecut prin diferite redenumiri, de la "So Help Me God" la "Swish" şi în cele din urmă la aluzia legată de Pablo Picasso.

Kanye nu a oferit încă o dată clară de lansare, dar surse apropiate de artist vorbesc despre un debut în 2018. Înregistrările începuseră chiar din prima parte a lui 2016, dar rapperul a continuat să lanseze single-uri adiacente lui "Pablo" luni bune după debut. Acestea au sosit în exclusivitate prin serviciul lui Jay-Z, Tidal. Două piese care ar putea fi incluse pe disc au scăpat în această vară, sub numele de "Euro (Switch Hands)", colaborare cu A$AP Rocky şi "Hold Tight".

La acest din urmă single şi-au adus aportul Migos şi Young Thug. Influenţele trap se simt puternic, indicând faptul că West e gata să dea fanilor ce îşi doresc de la "808 & Heartbreaks", LP-ul din 2008. A fost citat şi Sufjan Stevens ca inspiraţie, ceea ce duce cu gândul la melancolie pe viitoarea apariţie discografică. Kanye a realizat înregistrările noi în vârful unui munte din Wyoming, în perioada când renunţase la conturile social media şi plecase să se regăsească.

Indiferent când se va lansa şi cum va suna noul album, putem prezice deja controversele din jurul său. Vorbim despre Kanye, omul care e prieten cu Trump şi îl atacă pe Mark Zuckerberg că nu i-a finanţat proiectele.

Comentează

Trending