Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

The Kryptonite Sparks ne invită să petrecem o "Noapte în Nord" - AUDIO

Trupa indie The Kryptonite Sparks a lansat o piesă nouă, intitulată ”Noapte în Nord”. Single-ul a fost înregistrat la studioul formației Vița de Vie, fiind mixat de Adrian Despot și Sorin “Pupe” Tănase.
The Kryptonite Sparks

The Kryptonite Sparks

The Kryptonite Sparks, exploratorii sonici ce ne-au adus single-urile ”Și Golanii Beau Ceai” și ”Ne Ascundem”, își continuă traseul pe orbita Pământ cu o "Noapte în Nord". Noua piesă aduce influențe acustice în sound-ul formației, ducându-ne cu gândul la un foc de tabără sub un cer înstelat.

"Noapte în Nord" are versurile semnate de Răzvan Diaconu, pe partea de producție împlicându-se și fratele său, Rareș. Piesa a fost înregistrată la studioul trupei Vița de Vie, fiind mixată de Adrian Despot și Sorin “Pupe” Tănase. De mastering s-a ocupat  Cristian Varga.

The Kryptonite Sparks lucrează în prezent și la alte compoziții noi.

”Compunem, nu știm exact în ce formă o să apară următoarele materiale. Deocamdată suntem noi între noi acolo, în sala de repetiții, și încercăm să ”coacem” ceva nou. Să vedem ce o să iasă din cuptoarele de creație The Kryptonite Sparks”, declara Răzvan într-un interviu acordat InfoMusic.

AUDIO: The Kryptonite Sparks - "Noapte în Nord"

Cu prima suflare în 2010, The Kryptonite Sparks recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă. Cel de-al doilea material discografic TKS - "Doi // A doua undă de bruiaj", a fost lansat în luna februarie 2016, printr-un concert ce a avut loc în Club Fabrica din București.

În toamna lui 2016, The Kryptonite Sparks a început “The Interplanetary Endeavour”, un turneu ce a acoperit 28 de orașe, o parte în afara României, marcând astfel și primul turneu internațional.

Componența The Kryptonite Sparks:

  • Răzvan Diaconu (voce, chitara)
  • Rareș Diaconu (chitara bas, voce, synth)
  • Răzvan Anton (tobe)

Citește mai multe despre The Kryptonite Sparks
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Revolution Festival a ajuns în finala "Best European Small Festival"

Revolution Festival se află pe lista scurtă a European Festival Awards. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul...

Închide