Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Kryptonite Sparks ne invită să petrecem o "Noapte în Nord" - AUDIO

Trupa indie The Kryptonite Sparks a lansat o piesă nouă, intitulată ”Noapte în Nord”. Single-ul a fost înregistrat la studioul formației Vița de Vie, fiind mixat de Adrian Despot și Sorin “Pupe” Tănase.

Publicat

pe

The Kryptonite Sparks
The Kryptonite Sparks

The Kryptonite Sparks, exploratorii sonici ce ne-au adus single-urile ”Și Golanii Beau Ceai” și ”Ne Ascundem”, își continuă traseul pe orbita Pământ cu o "Noapte în Nord". Noua piesă aduce influențe acustice în sound-ul formației, ducându-ne cu gândul la un foc de tabără sub un cer înstelat.

"Noapte în Nord" are versurile semnate de Răzvan Diaconu, pe partea de producție împlicându-se și fratele său, Rareș. Piesa a fost înregistrată la studioul trupei Vița de Vie, fiind mixată de Adrian Despot și Sorin “Pupe” Tănase. De mastering s-a ocupat  Cristian Varga.

The Kryptonite Sparks lucrează în prezent și la alte compoziții noi.

”Compunem, nu știm exact în ce formă o să apară următoarele materiale. Deocamdată suntem noi între noi acolo, în sala de repetiții, și încercăm să ”coacem” ceva nou. Să vedem ce o să iasă din cuptoarele de creație The Kryptonite Sparks”, declara Răzvan într-un interviu acordat InfoMusic.

AUDIO: The Kryptonite Sparks - "Noapte în Nord"

Cu prima suflare în 2010, The Kryptonite Sparks recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă. Cel de-al doilea material discografic TKS - "Doi // A doua undă de bruiaj", a fost lansat în luna februarie 2016, printr-un concert ce a avut loc în Club Fabrica din București.

În toamna lui 2016, The Kryptonite Sparks a început “The Interplanetary Endeavour”, un turneu ce a acoperit 28 de orașe, o parte în afara României, marcând astfel și primul turneu internațional.

Componența The Kryptonite Sparks:

  • Răzvan Diaconu (voce, chitara)
  • Rareș Diaconu (chitara bas, voce, synth)
  • Răzvan Anton (tobe)

Trending